EMOTIVNI JAVNI ČAS ISPRED ''KRVAVE ŠKOLE'': Poznata književnica posetila ''Ribnikar''!

Autor:

Vesti

28.02.2024

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javni čas kao simbol borbe protiv nasilja.

EMOTIVNI JAVNI ČAS ISPRED ''KRVAVE ŠKOLE'': Poznata književnica posetila ''Ribnikar''!

Foto: Printscreen

U jutarnjim časovima, tačno u 8:40 ispred Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", održan je još jedan javni čas, a ovog puta predavač je bila poznata književnica Jasminka Petrović. Ova aktivnost simbolično se održava sredom, kao podsećanje na tragične događaje koji su obeležili živote mnogih ljudi. Učitelji, roditelji, ali i građani okupili su se kako bi podržali ovu inicijativu u borbi protiv nasilja.

Podrška roditelja i građana

Na skupu su se okupili roditelji, ali i građani, pokazujući svoju podršku u borbi protiv nasilja među mladima. Osim roditelja ubijene dece, prisutni su bili i drugi roditelji koji su došli da pokažu solidarnost i podršku zajednici.

Težina današnjeg časa

Današnji čas ima posebnu težinu zbog novih problema sa kojima se suočavaju učenici ove škole, ali i u znak obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja. Situacija dodatno postaje otežana nakon događaja od prethodnog petka, kada je kod jednog od učenika osmog razreda pronađen nož u rancu.

Ovaj javni čas predstavlja važan korak u podizanju svesti o problemu nasilja među mladima i pružanju podrške zajednici koja se suočava sa ovim izazovima. Sigurno je da će borba protiv nasilja zahtevati angažovanje svih članova društva, kako bi se stvorile sigurne i podržavajuće sredine za sve mlade ljude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading