MALENA KIKI TRČI U NEKOM SVOM CARSTVU GDE NE VLADA ZLO: Tužni oproštaj od preminule lavice!

Autor:

Vesti

07.10.2023

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiki je imala samo pet meseci i težila je svega devet i po kilograma.

MALENA KIKI TRČI U NEKOM SVOM CARSTVU GDE NE VLADA ZLO: Tužni oproštaj od preminule lavice!

Foto: Tanjug/AP

Lavica Kiki, koja je pre 15 dana pronađena u iznemoglom stanju na putu u Subotici, danas je preminula. Svi ljubitelji životinja izražavaju svoje saučešće putem društvenih mreža i istovremeno traže pravdu za nju.

Udruženje "Pit" iz Niša, koje se posvećuje brizi o napuštenim, povređenim i ugroženim životinjama, izrazilo je svoje želje da lavica Kiki putuje sa anđelima. Takođe, uputili su snažnu poruku osobi koja je ostavila ovo mladunče da se bori za svoj život samostalno na ivici opstanka.

- Nama, kao udruženju, kao nekom ko se bori za opstanak životinja, posebno je žao što je malena Kiki izgubila bitku za život. Možda i ne bi izgubila da je rasla tamo gde je trebalo da raste, da bude jednog dana kao njena mama lavica... Ali ne, neko je hteo da se igra njenim životom, hteo je da bude veličina. Ne, nisi veličina već si nula ti čoveče ko god da si! A ti malena Kiki, trči tamo u nekom svom carstvu gde ne vlada zlo. Putuj sa anđelima - napisali su ispod njene fotografije.

 

Nakon što je pronađena mala lavica, bila u vrlo lošem stanju kada su je smestili u Zoološki vrt na Paliću. Redovno su radili laboratorijske testove svaka dva dana od njenog dolaska, i ti testovi su pokazivali da njeni unutrašnji organi polako prestaju da funkcionišu.

Iako je počela da jede nakon nekog vremena, lavica po imenu Kiki je posle nekoliko dana potpuno prestala da jede, što je zabrinulo osoblje Zoološkog vrta. Zbog toga su morali ponovo da joj daju infuziju. Kad je stigla u vrt, bilo je teško proceniti u kakvom su tačno stanju njeni unutrašnji organi.

Kiki je imala samo pet meseci i težila je svega devet i po kilograma. Bila je jako pothranjena i provela je duže vreme u lošim uslovima pre nego što je došla u Zoološki vrt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivana

09.10.2023 13:51

Prokleti bili neljudi koji su joj ovo ucinili! A ti srecice mala, odmori se od muka! Sad si na boljem mestu