AKO PLANIRATE LETOVANJE U HRVATSKOJ, PAZITE GDE SE PARKIRATE: Umesto uz put, automobile pronašli u vodi: "Prvi red do mora dobio novo značenje"

Autor:

Vesti

02.08.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši gosti parkiraju kad je oseka, ali ih iznenadi plima, objašnjavaju turistički radnici jednog od najpopularnijih hrvatskih rizorta nadomak Šibenika

AKO PLANIRATE LETOVANJE U HRVATSKOJ, PAZITE GDE SE PARKIRATE: Umesto uz put, automobile pronašli u vodi: "Prvi red do mora dobio novo značenje"

Foto: Facebook/printscreen

Posetioci jednog od najpopularnijih hrvatskih rizorta, nekoliko kilometara udaljenog od Šibenika, nemalo su se iznenadili kad su ih parkirani automobili umesto uz put dočekali - u moru.

Rizort Solaris, koji uključuje pet hotela i brojne popratne sadržaje svake godine privlači stotine turista, a osim onih koji tamo borave, ima i onih koji tu dolaze na jednodnevno kupanje.

Tako su neki od njih, koji su parkirali svoje automobile bukvalno uz more, ostali iznenađeni kad su shvatili da su zaboravili na pojavu plime i oseke pa su se njihovi automobili našli u moru.

Foto: Facebook/printscreen

 

Naši gosti parkiraju kad je oseka, ali ih iznenadi plima, napisali su u objavi na stranici Prometne zgode i nezgode, uz fotografiju parkiranih automobila.

Neki su se u komentarima pitali kako je uopšte moguće parkirati uz samu obalu, neki su tvrdili da je prvi red do mora poprimio novo značenje, a neki da se to u Italiji, Sloveniji, Austriji i drugim državama ne može dogoditi, preneli su zagrebački portali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading