UNICREDIT PODRŠKA MALIM PREDUZETNICIMA!

Autor: PROMO

Vesti

30.11.2022

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznis klijentima UniCredit Banke Srbija omogućenTap on Phone- terminal na mobilnom telefonu

UNICREDIT PODRŠKA MALIM PREDUZETNICIMA!

Foto: UCB

UniCredit Banka Srbija, uz podršku kompanije Mastercard,u svoju ponudu biznis klijentima uvrstila je Tap on Phone rešenje (POS terminal na mobilnom telefonu)pod nazivom FlexiPOS. Rešenje je idealno za biznise kojima je potrebno fleksibilno, brzo i mobilno rešenje prihvatanja plaćanja, kao i onima koji ne žele da se prodaja zaustavi na kasi.Uz FlexiPOS, mali trgovci mogu lakše i bez inicijalnih ulaganja da omoguće prihvat beskontaktnih kartičnih plaćanja i time sebi otvore nove mogućnosti za zaradu, uz istovremeno zadovoljavanje potreba svojih klijenata za savremenim platnim rešenjima na koja su navikli.

FlexiPOS UniCredit Banke je rešenje lako za korišćenje i primenu jer se u svega nekoliko sekundi terminal može instalirati na mobilnom telefonu, aprihvata beskontaktna plaćanja, bilo kada i bilo gde. Ovaj terminal omogućava niže mesečne troškove bez potrebe kupovine ili rente dodatnog POS terminala, dok,ukoliko je potrebno, istovremeno se može koristiti i u kombinaciji sa klasičnim POS-om. Obuka zaposlenih za korišćenje terminala je jednostavna, a korisničko iskustvo plaćanja znatno unapređeno.

Aleksandra Rašić, članica Izvršnog odbora, UniCredit Banke Srbija ovim povodom je istakla: „UniCredit Banka Srbija se trudi da uvek prati trendove tržišta i da klijenta stavlja u centar svog poslovanja. Zbog toga nam je zadovoljstvo što smo u mogućnosti da našim klijentima ponudimoFlexiPOS, jednu od usluga UniCredita koja je potvrda toga da se trudimo da odgovorimo na potrebe klijenata i zahteve koje tržište stavlja pred njih. Klijenti bi trebalo bi imaju u vidu da ovakav POS terminal jeste rešenje budućnosti i to zbog njegovih karateristika koje se tiču funkcionalnosti, lakoće primene i upotrebe. FlexiPOS rešenje treba da razmotre svi oni kojima je neophodna brza i jednostavna naplata, pre svega sledeće delatnosti: kurirske službe, kozmetički i frizerski saloni, restorani, taksi usluge, zanatske delatnosti kao i recimo ketering usluge, sajamske usluge plaćanja, i slično”.

Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard, izjavila je: „Praktičnost i fleksibilnost plaćanja su postale podrazumevane karakteristike savremene trgovine. Korisnici očekuju da mogu da plate bilo kada i bilo gde onom platnom metodom koja im je najpraktičnija u datom trenutku, što sve češće podrazumeva bezgotovinska plaćanja, čak i kod netradicionalnih trgovaca, kao što su kuriri, prodavci na pijacama ili majstori. Verujemo da će FlexiPOS rešenje koje lansira UniCredit Banka vrlo brzo pronaći svoje mesto među trgovcima zahvaljujući pogodnostima i uštedama koje donosi.“

Više o FlexiPOS detaljima instalacije i setovanja, naknada i podrške, kao i najčešća pitanja možete pronaći na sajtu Banke https://www.unicreditbank.rs .

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading