BAHATI SEKRETAR U VLADI VOJVODINE: Oteo "Škodu" od siročića

Autor: Republika

Vesti

22.09.2022

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Vuletić se vozika automobilom koji bi trebalo da koristi Dečje selo u Sremskoj Kamenici

BAHATI SEKRETAR U VLADI VOJVODINE: Oteo "Škodu" od siročića

Foto: Tanjug/A. PAP

Vojvođanski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić zloupotrebljava položaj na kojem se nalazi i vozi službeno vozilo koje pripada ustanovi koja je u nadležnosti sekretarijata na čijem je čelu.

Naime, kako navodi izvor Srpskog telegrafa, Vuletić se vozika škodom superb, koja pripada Dečjem selu u Sremskoj Kamenici, u kome su smeštena deca bez roditeljskog staranja, uskraćujući zaposlenima, pa time i tim mališanima, da se vozilo namenski koristi za ono za šta je i nabavljeno.

PUNO ZLOUPOTREBA

- Čovek neće da aka svoj auto, već se vozika našim službenim vozilom. Mi maltene i nemamo pristup vozilu, a navodno je nabavljeno za naše potrebe. Stvarno sramota i nečuveno - navodi izvor Srpskog telegrafa iz Dečjeg sela.

Naš sagovornik dodaje i da ovo nije usamljen slučaj da Vuletić, koji već šest godina rukovodi pomenutom sekretarijatom, iskorišćava poziciju na kojoj se nalazi, ali da je ipak najdegutantniji.
Republika

Foto: pixabay.com

Škoda Superb

- Našao od jadne dece da otima. Mi nemamo čime da decu prevozimo. Nisam video da je neki državni službenik baš toliko osion, a on to čak i ne krije - dodaje on.

OBEĆAO, PA NESTAO

Kako bismo proverili istinitost optužbi koje mu se stavljaju na teret, u petak smo poslali Vuletiću pitanja na službeni mejl, kao i u SMS poruci, a onda smo ga i pozvali. Prvobitno je rekao da je u inostranstvu i da će se javiti jer pitanja nije video, da bi potom obećao da će odgovoriti do subote, ali to nije uradio do zaključivanja ovog izdanja Srpskog telegrafa.

Ko je Predrag Vuletić

Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova postao je u junu 2016. Pre toga je radio kao konsultant direktora Uprave carine i savetnik ministra za rad i zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja u Vladi Srbije. Nepune dve godine, 2013. i 2014, bio je savetnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading