OVO MORATE DA ZNATE! Koristan trik da izbegnete gužvu ka Grčkoj! (FOTO)

Autor:

Vesti

01.08.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto da idete na Srbima omiljeni granični prelaz Evzoni, ovaj trik bi mogao da vam uštedi vreme i poštedi čekanja u gužvi.

OVO MORATE DA ZNATE! Koristan trik da izbegnete gužvu ka Grčkoj! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Ovih dana svedoci smo ogromnih gužvi na graničnim prelazima. Mnogi naši sugrađani uputili su se na more prvi put nakon izbijanja pandemije, pa su se u jeku sezone suočili sa nepreglednim kolonama na ulazima i izlazima iz naše zemlje.

Jedan Igor pronašao je sjajno rešenje da skrati svoje muke i podelio ga sa drugim članovima grupe "Grčka uživo" na Fejsbuku.

Foto: Printscreen/Facebook/Grčka uživo

Trik da izbegnete gužvu ka Grčkoj

- Najbolji put da se izbegne gužva! Put je vrlo dobar, a ulaz preko Niki (Medžitlija), blizu Bitolja. Možda ima neki kilometar više nego preko Evzoni, ali uopšte nema čekanja - napisao je Igor.

Mana ovog puta je to što kroz Severnu Makedoniju, od isključenja sa auto-puta pa sve do graničnog prelaza Medžitlija u Severnoj Makedoniji vozite regionalnim putem koji nije toliko loš, ali je dosta sporiji u odnosu na auto-put.

Regionalnim putem kroz Makedoniju se vozi oko 2 sata uz poštovanje ograničenja (ova deonica je dugačka oko 120km).

Kriza na Kosovu je jedan od razloga zašto drugi turisti u komentarima navode da se na ovu rutu, ipak, ne bi odlučili. Drugi, pak, navode da je magistralni put presudan.

Put je solidan, ali i naporniji za vozače zbog dosta krivina na nekim deonicama. Plus, saobraćaj teče sporije zbog ograničenja u zapadnom delu Severne Makedonije. Da ne pričamo o tome da se uglavnom vozi magistralnim putevima i kroz naselja. Dvaput razmisliti da li proći ovim pravcem - glasi jedan od komentara.

Takođe, koristan savet podelio je još jedan putnik rekavši da na prelazu Prohor Pčinjski takođe nema gužve i preporučio trasu Medžitlija/Niki - Prohor Pčinjski.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading