PROTEST NA GRANIČNOM PRELAZU: Nakon 9 sati čekanja odlučili se na radikalizaciju (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.07.2022

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kilometarske kolone formirale su se celog proteklog dana na svim graničnim prelazima u Srbiji. Po nekoliko sati građani su čekali da uđu u zemlju ili izađu iz nje, a naročito intenzivno bilo je na prelazu Bajakovo, između Srbije i Hrvatske.

PROTEST NA GRANIČNOM PRELAZU: Nakon 9 sati čekanja odlučili se na radikalizaciju (VIDEO)

Foto: TANJUG/A. ĆIRIĆ

Nakon što su čak devet sati čekali da uđu u Srbiju, građani su se odlučili na svojevrsni protest - glasno trubljenje sirenama.

Zaglušujuća buka ispunila je prostor, stavila do znanja službama šta misle o njihovoj efikasnosti, ali i pomogla nezadovoljnim putnicima da ispolje svoju frustraciju.

Istini za volju, unapred se znalo da će ovo biti najfrekventniji vikend u godini, pre svega zbog jeka sezone, smene turista i brojnih građana koji iz inostranstva stižu u posetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Jedan od razloga ovakvih gužvi je i početak odmora u Italiji, počela je popularna feragosta. Za ovaj vikend, manja zadržavanja očekuju se tek u ponedeljak ujutru.

Tokom celog jučerašnjeg dana čekalo se oko tri sata na prelazu Horgoš da bi se stiglo do naših kontrolnih punktova, a još četiri sata da bi se ušlo u Mađarsku.

Slično je bilo i na izlasku iz Mađarske. Potrebno je oko četiri sata da bi se napustila susedna zemlja, a oko 60 minuta da bi se ušlo u Srbiju.

Veliki broj turista zabeležen je i na prelazima Preševo, Prohor Pčinjski, Batrovci, Gradina...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading