SPASENE KORNJAČE KOJE SU BILE PODVRGNUTE NEVIĐENOM MUČENJU! Kraj drame u Pančevu (FOTO)

Autor:

Vesti

21.10.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo!

SPASENE KORNJAČE KOJE SU BILE PODVRGNUTE NEVIĐENOM MUČENJU! Kraj drame u Pančevu (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

 - Policija je danas na keju na Tamišu u Pančevu, prema nalogu osnovnog javnog tužioca, a nakon prijave jedne Pančevke, obavila uviđaj povodom slučaja dve šumske kornjače koje su juče uočene u reci vezane lancima za obalu sa ispisanim imenima i iscrtanim religijskim simbolima na oklopima i sa perima privezanim za telo.

Portparol Policijske uprave Pančevo, Željko Grujić, potvrdio je za portal zdravopancevo.rs da je policija postupila po prijavi građanke i izvršila uviđaj.


U saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom preduzećemo sve dalje mere i radnje u cilju utvrđivanja svih relevantnih činjenica u vezi sa ovim slučajem – rekao je Grujić.

Prema saznanjima portala zdravopancevo.rs, kornjače je sinoć oslobodio jedan mladić koji radi u blizini i one su još uvek žive. Jedna je u veoma lošem stanju, dok je druga nešto bolje. Mladić koji ih je spasao će ih i udomiti.

Kako nezvanično saznajemo, na osnovu pregleda snimaka kamera, uočena je osoba koja je osumnjičena za ovo delo, a istraga je u toku - navodi se na Instagram stranici zdravopancevo. 

Podsećamo, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšeni su Š.D. (31) iz Bačke Topole i D.M. (37) sa Kosova i Metohije kojima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati jer im je u torbama nađeno čak 37,5 kilograma kanabisa, potvrđeno je iz VJT za"Telegraf.rs".

- Sumnja se da je robu D.Š. prodao D.M. Dobro zapakovana droga nađena je u kolima. Policija ih je pratila i zaustavila na Novom Beogradu - kaže izvor blizak istrazi.

O velikoj akciji hapšenja oglasio se ministar policije Ivica Dačić.

- Novosadska policija zaplenila je 35.8 kilograma marihuane i uhapsila D.M. (37) iz Leposavića i D.Š. (31) iz Bačke Topole - izjavio je Dačić.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Skoro je i na Ubu zaplenjena marihuana. Ivica Dačić je naime 11. oktobra izjavio da su policijski službenici Uba zaustavili vozilo i izvršenim pregledom, kod suvozača pronašli providnu PVC kesu sa marihuanom.

- Policijski službenici Uba, u saradnji sa policijskim službenicima Valjeva, u mestu Trnjaci, opština Ub, izvršili su zaustavljanje vozila u kojem se na mestu suvozača nalazio M. P. (40) iz Uba. Izvršenim pregledom osumnjičenog, u levom džepu pantalona, pronađena je providna PVC kesa u kojoj se nalazila opojna droga marihuana, ukupne težine od  25,6 grama. Osumnjičeni će u zakonskom roku biti sproveden u OJT Ub, uz krivičnu prijavu za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga - izjavio je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading