MOJA ŽELJA JE DA ŽIVIM I DA SE SMEJEM! Lepoj Mini se nije ostvarila JEDINA ŽELJA! Srce da prepukne od tuge!

Autor:

Vesti

18.10.2024

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živite ovaj život na način na koji vi to želite, rekla je Mina u nedavnom intervjuu.

MOJA ŽELJA JE DA ŽIVIM I DA SE SMEJEM! Lepoj Mini se nije ostvarila JEDINA ŽELJA! Srce da prepukne od tuge!

Foto: printskrin instagram

mina

Mina Pošarac (23) iz Rume, devojka za koju je narod skupljao novac za lečenje, preminula je juče. Bolovala je od agresivnog tumora koji se u najvećem broju slučaja javlja na mozgu, međutim, njoj je otkriven na kičmi.

Republika

Foto: printskrin instagram

 

- Ležim tako nepomično u krevetu, 70 kg, ćeloster, čekam svoju poslednju hemoterapiju i razmišljam... Razmišljam naravno o tome koliko život zna da bude surov i natera nas da promenimo svoja razmišljanja i očekivanja od istog. Ovo na slici je devojka puna samopouzdanja, pozitivna, lepa, puna života, ona kojoj je jedino bilo bitno kako će da izgleda i da se provede. Zašto ovako pričam, zato što želim da znate da ćemo svi naučiti lekcije o životu na ovaj ili onaj način, ali reći ću vam nešto iskreno. Živite ovaj život na način na koji vi to želite, ne dozvolite da se sutra kajete zbog nečega što niste uradili ili propuštenih prilika i pogrešnih odluka, slušajte isključivo sebe, svoje ambicije, svoje želje i svoju dušu… - pisala je Mina u objavi na Instagramu prošle godine.

Republika

Foto: printskrin instagram

 

Dalje dodaje da više ni sama ne zna hoće li ikada više biti ista ona mina pre bolesti.

- Sada, kada ne znam da li ću ikada više biti ona ista devojka sa slike, znam samo jedno. Da se sve opet ponovo dogodi, ništa ne bih promenila, bila bih isto neozbiljna, isto razdragana i pozitivna. Valjda je to tako kada si mlad. Ne žurite sa starenjem.. Ne vijajte vreme, volite svaki ovaj ludi trenutak mladosti jer će nas sve život kad tad naučiti važnim lekcijama i primorati nas da odrastemo, sazrimo… Ja sam to morala da učinim preko noći, onog momenta kada sam morala da shvatim, da je sreća zapravo postojati i za početak pomerati ruke i noge, biti zdrav... - zaključila je.

Republika

Foto: printskrin instagram

 

Mina Pošarac bila je veliki borac i nije odustajala od svoje bitke da pobedi tumor, a njena priča je celu Srbiju podigla na noge.

U nekoliko svojih intervjua Mina je navela da želi da živi. Građani su se neprestano divili njenoj snazi, energiji i hrabrosti.

 - Moja želja je da živim, smejem se, rastem, razvijam se i rađam! Sada ste mi potrebniji nego ikada u životu! Molim sve humanitarne ljude dobre volje da mi pomognu da prikupim novac za svoje lečenje. Meni ne nedostaje apsolutno ništa osim novca. Ja želim, ja sam jaka, ja sam pobednik -  napisala je Mina ranije ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading