JEZIVA GUŽVA U SAOBRAĆAJU! Na više lokacija saobraćaj STOJI, naoružajte se strpljenjem! (FOTO)

Autor:

Vesti

14.10.2024

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponedeljak i jutarnji špic u svom punom sjaju!

JEZIVA GUŽVA U SAOBRAĆAJU! Na više lokacija saobraćaj STOJI, naoružajte se strpljenjem! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Beograd se danas suočava sa ogromnim gužvama na najvažnijim saobraćajnicama.

Najveći problemi u saobraćaju zabeleženi su na auto-putu pri ulazu u grad, gde su se formirale duge kolone koje se gotovo ne miču. Gužva se prostire od Laste pa sve do Mostara, a vozači javljaju o zastoju koji značajno otežava protok vozila.

Na Gazeli, jednom od glavnih mostova u Beogradu, situacija je slična – kolone su dugačke, a saobraćaj se kreće veoma sporo. Pored toga, Pančevački most je takođe pod velikim pritiskom saobraćaja, i prolaz je izuzetno otežan. Vozači moraju da budu strpljivi, jer se na ovom pravcu jedva prolazi.

Unutrašnje saobraćajnice takođe nisu pošteđene. U Takovskoj ulici intenzitet saobraćaja je znatno pojačan, što dodatno doprinosi otežanom kretanju kroz centar grada. Na Autokomandi, jednoj od važnijih raskrsnica, situacija je slična – protok vozila je sporiji, što stvara dodatni pritisak na vozače.

Iako se veći deo grada suočava sa zagušenjem, Trg Nikole Pašića beleži pojačan intenzitet, ali bez potpunog zastoja. S druge strane, Slavija, koja je inače poznata po čestim gužvama, danas je prohodna i saobraćaj se ovde odvija relativno normalno.

Vozačima se savetuje da koriste alternativne pravce ili javni prevoz kako bi izbegli duže zastoje, dok se saobraćajna situacija ne normalizuje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading