PAKAO ZVANI JUTARNJI ŠPIC! Kolaps na auto-putu, na Gazeli nema gde igla da padne! (FOTO)

Autor:

Vesti

07.10.2024

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitne informacije za sve Beograđane!

PAKAO ZVANI JUTARNJI ŠPIC! Kolaps na auto-putu, na Gazeli nema gde igla da padne! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Danas, 7. oktobra 2024. godine, Beograd se suočava sa značajnim saobraćajnim gužvama na ključnim saobraćajnicama. Već od ranog jutra, na prilazima gradu i na najfrekventnijim deonicama, stvorile su se duge kolone automobila koje otežavaju normalan protok saobraćaja.

Jedna od najkritičnijih tačaka je auto-put na ulazu u Beograd, gde se gužva počinje formirati već kod Laste, pa sve do Autokomande. Ovaj deo puta je izuzetno opterećen zbog velikog broja vozila koja svakodnevno ulaze u grad, što dodatno usporava saobraćaj u špicevima. Kolone automobila se polako kreću, a vozači se suočavaju s dugim čekanjem.

Situacija na Gazeli je takođe veoma teška. Kao jedan od glavnih mostova koji povezuje centar grada sa Novim Beogradom, Gazela je poznata po gužvama, ali današnja situacija je posebno kritična. Automobili "mile" mostom, a vozači moraju da se naoružaju strpljenjem kako bi prešli ovaj deo puta. Dodatne gužve nastaju i na Pančevačkom mostu, gde je saobraćaj znatno usporen, a vozila se kreću veoma sporo.

Jedna od većih gužvi zabeležena je na Autokomandi, gde se veliki broj vozila iz različitih pravaca spaja u jednu tačku. To stvara uska grla u saobraćaju, čineći ovaj deo grada izuzetno sporim i neprijatnim za vozače. Takođe, Takovska ulica beleži pojačan saobraćaj, što doprinosi dodatnim zagušenjima u ovom delu grada.

Na Trgu Nikole Pašića, saobraćaj je pojačan, ali prohodan. Uprkos gustini vozila, vozači uspevaju da se kreću relativno stabilno kroz ovu zonu. S druge strane, pozitivna vest je da su Slavija, Trg Republike i Jurija Gagarina prohodni, te vozači na tim deonicama mogu očekivati nešto lakše kretanje bez većih zastoja.

Na Novom Beogradu, auto-put je prohodan, što omogućava brže kretanje u ovom delu grada. Međutim, zbog velikih gužvi na prilazima gradu i ključnim mostovima, vozačima se savetuje da koriste alternativne pravce ili javni prevoz, ukoliko je moguće, kako bi izbegli dodatne frustracije.

Saobraćajna situacija se očekuje da se poboljša kasnije tokom dana, ali do tada vozači moraju biti spremni na kašnjenja i sporiju vožnju. Vozačima se savetuje dodatni oprez i strpljenje, kao i praćenje saobraćajnih informacija kako bi izbegli najkritičnije tačke.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading