TOTALNI KOLAPS NA MOSTOVIMA, AUTO-PUTU I NAJPROMETNIJIM ULICAMA! Beograd od jutros prepun vozila, nema igla gde da padne! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.09.2024

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozači, naoružajte se strpljenjem!

TOTALNI KOLAPS NA MOSTOVIMA, AUTO-PUTU I NAJPROMETNIJIM ULICAMA! Beograd od jutros prepun vozila, nema igla gde da padne! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Beograd se jutros suočio s intenzivnim saobraćajnim gužvama koje su zahvatile ključne tačke u gradu. Najveći zastoji formirani su na Pančevačkom mostu, Gazeli, i Plavom mostu, dok je auto-put u smeru ka centru grada, kod Plavog mosta, bio praktično blokiran. Vozači koji su se kretali ka Autokomandi, Takovskoj ulici i delu oko Sajma takođe su se suočili s gotovo nepodnošljivim saobraćajnim kolapsom, uz zadržavanja duž većine gradskih saobraćajnica.

  • Kolone i zadržavanja širom grada

Kolone vozila bile su prisutne na gotovo svim važnijim gradskim ulicama i bulevarima, uključujući Bulevar kralja Aleksandra, deonicu kod Vukovog spomenika, i Bulevar despota Stefana. Situacija je bila nešto bolja u užem centru grada, posebno kod Trga Republike, gde je saobraćaj bio prohodan, dok je na Trgu Nikole Pašića zabeležena veća frekvencija vozila, ali bez ozbiljnih zadržavanja.

  • Upozorenje Automoto saveza Srbije

Automoto savez Srbije (AMSS) je jutros izdao saopštenje u kojem upozorava vozače na otežane uslove na putevima zbog vlažnih kolovoza i povremene kiše, što je dodatno doprinelo stvaranju zastoja. Smanjena vidljivost, kao i mokri putevi, zahtevali su dodatnu pažnju i oprez prilikom vožnje. AMSS je pozvao vozače da prilagode brzinu uslovima na putu i da voze s dodatnim oprezom.

Jutarnji saobraćajni špic u Beogradu postaje sve veći izazov za vozače, a današnje gužve još jednom su pokazale koliko je važno planirati vreme i rutu putovanja unapred. Beograđani su pozvani da budu strpljivi i pažljivi, posebno u uslovima pojačanog saobraćaja i loših vremenskih prilika. Vozači koji se pridržavaju saobraćajnih propisa i prilagođavaju vožnju trenutnim uslovima, doprinose smanjenju rizika od incidenata i čine gradske ulice bezbednijim za sve učesnike u saobraćaju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading