TRAGEDIJA U ČEŠKOJ: Poznati sportista umro u 37. godini

Autor:

Vesti

12.09.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saučešća stižu sa svih strana.

TRAGEDIJA U ČEŠKOJ: Poznati sportista umro u 37. godini

Foto: Pixabay

Sveća

Češki bodibilder Ilija Jefimčuk, poznatiji kao Ilija Golem ili Mutant, iznenada je preminuo u 37. godini života, šokiravši fitnes i bodibilding zajednicu. Golem, visok 185 cm i težak skoro 160 kg, bio je internet fitnes ličnost čija je smrt izazvala veliku tugu među njegovim pratiocima.

Golem je svoje bodibilding putovanje započeo kao tinejdžer sa ciljem da postigne impresivnu telesnu građu sličnu Arnoldu Švarcenegeru. Njegov cilj bio je da dostigne težinu od preko 160 kilograma uz nizak procenat telesne masti. Da bi postigao ovaj cilj, Golemova dijeta je ponekad sadržala više od 15.000 kalorija dnevno.

Nakon vesti o Golemove smrti, njegovi fanovi su izrazili duboko saučešće putem društvenih mreža. Mnogi su istakli da je Golemova prerana smrt predstavljala veliku tragediju za fitnes i bodibilding zajednicu. "To nisu godine u kojima se treba završiti život, bez obzira na okolnosti. Tužno je čuti da je neko tako mlad otišao", napisao je jedan korisnik na Instagramu.

U istom periodu, vest o smrti bivšeg dečka atletičarke koja je stradala u požaru takođe je dodatno potresla javnost. Ova nesrećna serija događaja duboko je potresla sportsku zajednicu širom sveta.

Ove tragedije predstavljaju podsetnik na krhkost ljudskog života i ističu važnost brige o sopstvenom zdravlju, kako fizičkom, tako i mentalnom. Nadu daje činjenica da se mnogi ljudi iz sportske zajednice javno zalažu za promociju zdravih stilova života, ističući važnost prevencije i redovnih medicinskih pregleda.

Iako su ovakvi gubitci nenadoknadivi, njihovo sećanje će zauvek živeti kroz sportske podvige koje su ostavili iza sebe.<

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading