DEO VOŽDOVCA DANAS BEZ VODE! Pripremite zalihe na vreme, isključenje skoro celog dana!

Autor:

Vesti

12.09.2024

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isključenje je planirano od ranih jutarnjih do kasnih popodnevnih sati!

DEO VOŽDOVCA DANAS BEZ VODE! Pripremite zalihe na vreme, isključenje skoro celog dana!

Foto: Photo by Sasikan Ulevik on Unsplash

Danas, 12. septembra 2024. godine, stanovnici Gostivarske ulice na delu od Vitanovačke do Ulice kralja Vladimira, suočiće se sa prekidom vodosnabdevanja od 08.30 do 18.00 sati zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži.

Ovo je deo planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, a kako bi se ublažile eventualne neugodnosti, za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Bez električne energije u šest beogradskih opština

Pored prekida vodosnabdevanja, šest beogradskih opština će takođe biti bez električne energije tokom današnjeg dana. Stanovnici ovih opština treba da budu svesni da će doći do prekida u snabdevanju električnom energijom, te je važno da preduzmu odgovarajuće mere kako bi se adekvatno pripremili za ovu situaciju.

Detalje o tome koje opštine su u pitanju i u kojim vremenskim intervalima će biti pogođene prekidom električne energije možete pronaći na zvaničnom spisku.


Ovakvi planirani radovi su neophodni kako bi se održavala i unapređivala infrastruktura, te se mole građani za strpljenje i razumevanje tokom ovih radova.

Ovakve najave radova uvek izazivaju reakcije stanovnika, pogotovo onih koji će biti direktno pogođeni prekidom vodosnabdevanja ili električne energije. Mnogi izražavaju zabrinutost oko nedostatka osnovnih resursa tokom radova, dok drugi pokazuju razumevanje za neophodnost ovakvih radova u održavanju infrastrukture.

Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" apeluju na građane da se pripreme za prekid vodosnabdevanja, da obezbede dovoljne količine vode za osnovne potrebe i da budu oprezni prilikom korišćenja vode tokom i neposredno nakon završetka radova. Takođe, savetuje se da se električne aparate isključe tokom planiranih prekida električne energije kako bi se izbegle eventualne štete prilikom ponovnog uspostavljanja snabdevanja.

Iako su planirani prekidi vodosnabdevanja i električne energije neprijatni za građane, oni su neophodni kako bi se održavala i unapređivala infrastruktura grada. Važno je da građani budu informisani o planiranim radovima i da preduzmu neophodne korake kako bi se adekvatno pripremili za ove situacije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading