NOVO STAJALIŠTE NA AUTOKOMANDI DRASTIČNO OLAKŠAVA ŽIVOT GRAĐANA! "Jug" će sprečiti tradicionalno preskakanje bankina i pretrčavanje kolovoza

Autor:

Vesti

03.09.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće obezbeđeno i novih 137 parking mesta.

NOVO STAJALIŠTE NA AUTOKOMANDI DRASTIČNO OLAKŠAVA ŽIVOT GRAĐANA! "Jug" će sprečiti tradicionalno preskakanje bankina i pretrčavanje kolovoza

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Novo autobusko stajalište "Jug" na putu ka jugu Srbije

U blizini Autokomande, nedaleko od centralne autobuske stanice na Novom Beogradu, uskoro će biti otvoreno novo autobusko stajalište "Jug". Ovo stajalište će omogućiti putnicima da udobnije čekaju međugradske i prigradske autobuse, kao i turističke autobuse i ekskurzije.

Udobnost i bezbednost putnika

Stajalište će biti potpuno uređeno i bezbedno, sa posebnom pažnjom posvećenom potrebama putnika. Gradski sekretar za saobraćaj, Bojan Bovan, ističe da će stajalište biti prilagođeno svim putnicima, uz posebnu pažnju posvećenu kontroli i bezbednosti. Osim toga, biće uspostavljena posebna autobuska linija koja će olakšati dolazak putnicima koji žele da dođu do Kliničkog centra ili Fonda PIO.

Uređenje stajališta

Već je započeto uređenje stajališta "Jug", a deo stajališta već je asfaltiran, postavljeni su ivičnjaci, kao i obeležena parking mesta. Očekuje se da će stajalište biti otvoreno krajem meseca, a do tada će biti poznato koje linije će ovuda prolaziti.

Ovo novo stajalište predstavljaće značajan korak ka unapređenju putničkog iskustva i pružanju veće udobnosti i bezbednosti putnicima koji putuju ka jugu Srbije.

Na svu sreću Grad je prepoznao značaj i opasnost ove deonice, te će od sada Beograđani biti spokojniji, naročito što će deca moći sa ovogo stajališta da kreću na ekskurzije i da se na to isto stajalište vraćaju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading