NOĆ U BEOGRADU U PROTEKLA SA DVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Motociklista teško povređen u udesu na Karaburmi!

Autor:

Vesti

02.09.2024

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć intervenisala je 108 puta!

NOĆ U BEOGRADU U PROTEKLA SA DVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Motociklista teško povređen u udesu na Karaburmi!

Foto: Shutterstock

Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, sa dve saobraćajne nezgode i nekoliko intervencija zbog uličnih tuča, ali u njima nije bilo teže povređenih, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, u jednom saobraćajnom udesu četiri osobe su lakše povređene i zbrinute na licu mesta, a na mestu drugog saobraćajnog udesa ekipa Hitne pomoći nije nikoga zatekla.

Ukupno 22 dežurne ekipe Hitne pomoći intervenisale su protekle noći ukupno 108 puta, od toga 17 intervencija je obavljeno na javnim mestima. Najviše su se javljali za pomoć hronični bolesnici – astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Karaburmi motociklista star 20 godina zadobio je teške traumatske povrede, rečeno je danas Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nesreća se dogodila u ulici Pere Ćetkovića kod broja 48, a mladić je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Protekle noći su se dogodile još četiri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo ozbiljnije povređenih učesnika. Ukupno 22 ekipe Hitne pomoći intervenisale su protekle noći ukupno 108 puta, od toga je 26 intervencija obavljeno na javnim mestima.

Najviše su se javljali za pomoć hronični bolesnici - hipertenzičari, astmatičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima. Bilo je i poziva zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi alkoholisani pacijenti su prevoženi na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading