VAŽNE VESTI ZA STANOVNIKE PRESTONICE! Radovi na kružnom toku kod Brankovog mosta uskoro GOTOVI!

Autor:

Vesti

28.08.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra će niti uspostavljen i saobraćaj.

VAŽNE VESTI ZA STANOVNIKE PRESTONICE! Radovi na kružnom toku kod Brankovog mosta uskoro GOTOVI!

Foto: Republika

Sekretarijat za saobraćaj grada Beograda saopštio je danas da su radovi na kružnom toku kod Brankovog mosta pri kraju i da će saobraćaj biti uspostavljen u četvrtak ujutru.

Večeras od 20 sati do četvrtka do 06 biće zatvorena cela raskrsnica Bulevara Mihajla Pupina i Bulevara Nikole Tesle, zbog čega će vozila sa Brankovog mosta skretati desno u Ulicu ušće i dalje se kretati u smeru Bulevara Nikole Tesle, a na Brankovom mostu će se pristupati samo iz Ulice sajmište.

Nakon završetka navedenih radova uspostavlja se kružni tok saobraćaja.

Iz Sekretarijata su apelovali na sugrađane da poštuju navedeni režim saobraćaja, kao i saobraćajnu signalizaciju.

Podsetili su i da se od jutros vrši pojačana kontrola nepropisno parkiranih vozila u Ulici ušće i da se uklanjaju nepropisno parkirana vozila, kako bi se omogućilo nesmetano kretanje vozila javnog prevoza i svih ostalih vozila koja budu koristila Ulicu ušće za kretanje.

- Zbog moguće pojave zastoja u saobraćaju i saobraćajnih gužvi, apeluje se na sve učesnike u saobraćaju za razumevanje, oprez i strpljenje - naveli su iz Sekretarijata za saobraćaj.

Podsećamo, zbog radova na završnom asfaltiranju u zoni raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Bulevara Nikole Tesle, od srede 28. avgusta, od 20 časova, do četvrtka 29. avgusta do šest časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Gradski sekretar za saobraćaj Bojan Bovan izjavio je da će većina radova na beogradskim ulicama biti završena do 1. septembra.

Ovakav režim biće do srede, do 20 sati. Znači, iz svakog pravca, po dve trake, s tim što, kada idete na Novi Beograd, možete sa dve trake da uđete u kružni tok, a imate i skretanje za Bulevar Nikola Tesla - rekao je Bovan.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading