KOMŠIJA IZ PAKLA U ZEMUNU! Teren na kom se igra mnogo dece uništio uljem! Roditelji mu spremaju "osvetu" (FOTO)

Autor:

Vesti

05.08.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije navode da mu smeta dečja igra!

KOMŠIJA IZ PAKLA U ZEMUNU! Teren na kom se igra mnogo dece uništio uljem! Roditelji mu spremaju "osvetu" (FOTO)

Foto: pixabay.com

U naselju Sava Kovačević u Zemunu došlo je do incidenta kad je jedan od stanovnika na teren za fudbal bacio ulje, a kako navode komšije, to je učinio jer mu smeta dečja igra.

- Naselje Sava Kovačević. Komšija bacio ulje na teren za fudbal. Smetaju mu deca koja se tu igraju... - stoji u objavi na mreži X, uz fotografiju terena na kom se vidi prosuta tečnost.

Komentari su se odmah nizali, a sugrađani su smišljali "kazne" za komšiju koji je odlučio da se poigra na ovakav način.

- "Komšiji baciti na stepenice tri puta više i preseći telefonske kablove da ne može da zove hitnu", "Treba roditelji dece da ga dovedu i njim obrišu to ulje" - neki su od komentara na društvenoj mreži.

Podsetimo, slična situacija dogodila se i u Nišu pre nekoliko dana. Prema rečima stanara, na platou iza zgrade koji je predviđen za igru, oko 18 sati, osim što ćete zateći mnogo dece kako se igraju, možete zateći i nekoliko razbijenih jaja na asfaltu i tragove jestivog ulja.

U neposrednoj blizini, kod ambulante u Duvaništu, postavljen je mobilijar namenjen deci mlađeg uzrasta. Roditelji su zabrinuti za bezbednost dece.

Nadležni ne mogu da reaguju jer, kako kažu, još nemaju dokaze koji bi ukazivali o kome se tačno radi jer bacaju s terase ili prozora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading