SPREMITE ZALIHE! Ovi delovi Beograda sutra bez vode

Autor:

Vesti

31.07.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isključenja će biti zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži!

SPREMITE ZALIHE! Ovi delovi Beograda sutra bez vode

Foto: Promo foto

Planirani radovi na vodovodnoj mreži u opštini Voždovac

Sutra, u periodu od 8.30 do 18 sati, potrošači u ulicama Olge Spiridonović i 28. juna ostaće bez vode zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži. JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" apeluje na potrošače da pripreme zalihe vode za navedeni period, a za najnužnije potrebe za pijaćom vodom biće obezbeđene auto-cisterne.

Prekid vodosnabdevanja u naseljima Nenadovac, Glumčevo brdo, Stara Lipovica, Dražanovac i okolnim ulicama

Istog dana, od devet do 14 sati, vodosnabdevanje biće obustavljeno u naseljima Nenadovac, Glumčevo brdo, Stara Lipovica, Dražanovac, kao i u ulicama 29. novembra, Lipovičkom putu, Branislava Jovanovića, Timočkom putu, Prvomajskoj i okolnim ulicama. Kako je saopšteno iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", potrebno je da potrošači u ovim naseljima pripreme rezerve vode za navedeni period, dok će za najnužnije potrebe biti obezbeđene auto-cisterne.

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" apeluje na sve potrošače koji će biti pogođeni prekidom vodosnabdevanja da se pridržavaju saveta i preporuka i da se obezbede vodom pre početka radova. Ove informacije mogu biti od velike važnosti za sve koji će biti pogođeni prekidom vodosnabdevanja, stoga je važno da se pravovremeno informišu o planiranim radovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading