ZATVORENA OKRETNICA NA ZELENOM VENCU: Ove linije javnog prevoza menjaju trase, EVO DO KAD ĆE TRAJATI RADOVI!

Autor:

Vesti

28.07.2024

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Sekretarijat za javni prevoz.

ZATVORENA OKRETNICA NA ZELENOM VENCU: Ove linije javnog prevoza menjaju trase, EVO DO KAD ĆE TRAJATI RADOVI!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Sekretarijat za javni prevoz Grada Beograda najavio je da će od danas, 28. jula, pa do 11. avgusta zbog radova na redovnom održavanju autobuske okretnice "Zeleni venac" ona biti potpuno zatvorena za saobraćaj. Ova promena će uticati na trase linija javnog prevoza koje polaze sa te okretnice, a vozači i putnici će morati da se prilagode privremenim izmenama.

Izmene trasa linija javnog prevoza

Linije 15, 60, 60L, 72 i 84 će imati izmene u saobraćaju. Vozila će saobraćati trasom: Brankova – Terazijski tunel – Dečanska – Makedonska – terminus "Trg republike". U smeru ka Zemunu i Novom Beogradu, trasa će biti od Trga republike preko Braće Jugovića, Dečanske, Terazijskog tunela do Branakove i dalje redovno.

Linije 67 i 68

Linije 67 i 68 će ići trasom Bulevar Mihajla Pupina – Zemunski put – Bulevar Vudroa Vilsona – terminus "Beograd na vodi". U smeru ka Novom Beogradu, trasa će biti od terminusa Beograd na vodi Bulevarom Vudroa Vilsona, Zemunskim putem, Vladimira Popovića i dalje redovnim trasama.

Linije 71 i 75

Na linijama 71 i 75 vozila će saobraćati trasom: Brankova – Terazijski tunel – Dečanska – Makedonska – Trg republike – Vasina – terminus "Studentski trg". U smeru ka Novom Beogradu, trasa će biti od Studentskog trga Vasinom ulicom, Trgom republike, Makedonskom, Dečanskom, Terazijskim tunelom, Brankovom ulicom i dalje redovnim trasama.

Linije 704, 706 i 707

Vozila na linijama 704, 706 i 707 saobraćaće trasom: Bulevar Nikole Tesle – Ulica trešnjinog cveta – Bulevar Mihajla Pupina – Milentija Popovića – Bulevar Zorana Đinđića – Vladimira Popovića – terminus „Novi Beograd /Blok 20/”. U smeru ka Zemunu, trasa će biti obrnuta, od terminusa „Novi Beograd /Blok 20/” Ulicom Vladimira Popovića, Bulevarom Zorana Đinđića, Milentija Popovića, Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom trešnjinog cveta, Bulevarom Nikole Tesle i dalje redovnim trasama.

Linije 52, 53, 56 i 56L

Na linijama 52, 53, 56 i 56L vozila će saobraćati Balkanskom ulicom i Admirala Geprata do privremenog terminusa u Admirala Geprata. U smeru ka Čukarici, trasa će biti od privremenog terminusa iz Ulice admirala Geprata, zatim Ulicom kneza Miloša i dalje redovnim trasama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading