HRVATI U PANICI ZBOG LITIJUMA: Srbi će zavladati svetom! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklanjamo potrošačku patrolu

Autor:

Vesti

24.07.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

HRVATI U PANICI ZBOG LITIJUMA: Srbi će zavladati svetom! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklanjamo potrošačku patrolu

Foto: Tanjug, Printscreen

Srpski telegraf u izdanju za sredu 24.jula donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Uz današnje izdanje dnevnog lista poklon: Potrošačku patrolu!

MAJKA MONSTRUMA NE PLAĆA TROŠKOVE SUDU: Miljani oduzeli automobil!

Izvršitelji su zaplenili automobil Miljane Kecmanović, majke dečaka-monstruma Koste, koji je prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Zaplena je izvršena radi namirenja sudskih troškova u postupku privremene mere kojom joj je zabranjeno raspolaganje imovinom.

HRVATI U PANICI ZBOG LITIJUMA: Srbi će zavladati svetom!

Dok srpska opozicija i samozvani ekolozi na sav glas kritikuju sporazum Srbije s Evropskom unijom i potpisivanje memoranduma s nemačkim kancelarom Olafom Šolcom i Marošem Ševčovićem, potpredsednikom Evropske komisije zaduženom za "Zeleni dogovor", Hrvati su u panici.

TRAMP GAZI I KAMALU: Prve ankete potopile sve nade demokratske stranke!

 

Prve dve ankete sprovedene nakon što se Džo Bajden povukao iz izborne trke pokazuju da bi Kamala Haris prošla još gore od njega ako je demokrate potvrde za predsedničkog kandidata. Da se izbori održavaju danas, ona bi ubedljivo izgubila od rivala iz Republikanske stranke Donalda Trampa.

 

Foto: Republika

 

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 24. jul 2024.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading