AUTOKOMANDA STOJI! Kiša i nevreme paralisali ulice grada! (FOTO)

Autor:

Vesti

02.07.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog jutra nećete izbeći saobraćajnu gužvu gde god da krenete.

AUTOKOMANDA STOJI! Kiša i nevreme paralisali ulice grada! (FOTO)

Foto: Printscreen/Naxi kamere

U Beogradu je ovog jutra saobraćajni kolaps. Većina ulica i glavnih deonica je preplavljena automobilima.

Jutarnji špic je najviše pogodio Autokomandu, gde vozila doslovno stoje i ne pomeraju se.

Gužva je i na mostovima, kao i na glavnim trgovima.

Auto-put kroz Beograd takođe izbegavajte ukoliko možete jer je gužva.

 

STANJE NA PUTEVIMA U SRBIJI

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da je na obilaznici oko Beograda, na tunelima Lipak, Železnik, Straževica i Beli potok, redukovano ograničenje brzine usled nevremena.

Do 10. jula izvodiće se i radovi na izradi betonskog kanala u putnom pojasu na auto-putu Lajkovac-Ub, ka Surčinu uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake, kao i da će se do 31. jula izvoditi radovi u sklopu rehabilitacije puta Zlatibor - Borova Glava uz naizmenično propuštanje vozila.

Putevi Srbije podsećaju i da će se do 30. novembra izvoditi radovi na rehabilitaciji puta Svilajnac-Medveđa, zbog čega će se saobraćaj odvijati uz naizmenično propuštanje vozila.

Nadležni apeluju na sve građane da poštuju saobraćajne propise i pridržavaju se upozorenja koje izdaje MUP i ostali da bi putovanje prošlo bez većih problema.

Na graničnim prelazima u Srbiji nema čekanja za putnička vozila, dok teretna vozila na pojedinim prelazima na izlazu iz zemlje čekaju do 240 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije. Zadržavanja za teretna vozila na prelazima Horgoš, Kelebija i Batrovci su do 240 minuta, dok se na prelazu Šid čeka 180 minuta. Kako se navodi, na ostalim prelazima, kao i na naplatnim stanicama, nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading