JEZIVO! ČETVOROČLANA PORODICA SLETELA U AMBIS KOD KOLAŠINA: Provalija duboka 30 metara progutala automobil!

Autor:

Vesti

22.06.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je odjednom izgubila kontrolu nad vozilom...

JEZIVO! ČETVOROČLANA PORODICA SLETELA U AMBIS KOD KOLAŠINA: Provalija duboka 30 metara progutala automobil!

Foto: RINA

Četvoročlana porodica iz Slovačke sletela sa puta u provaliju duboku oko 30 metara, teška nezgoda kod Kolašina

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se na magistranom putu Kolašin Podgorica u blizini prevoja Crkvine kada je putnički automobil sleteo sa puta u provaliju duboku oko 30 metara. Na lice mesta odmah su izašle nadležne ekipe, ali i vatrogasci-spasioci iz Kolašina koji su izvlačili putnike.


- U automobilu se, prema nezvaničnim informacijama, nalazila četvoročlana porodica iz Slovačke. Žena je vozila i izgubila kontrolu. Na svu sreću niko od njih nije povređen, muškarac koji je bio na mestu suvozača ima samo manju poseketinu na šaci. Dvoje dece koja su sedela pozadi i žena su bez povreda, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Daljom istragom biće utvrđene sve okolnonosti.

Podsećamo, T. A. (26) iz Leskovca podgledao je noćas povredama koje je zadobio u udesu koji se dogodio na raskrsnici Svetoilijske i ulice Miloša Obilića.

- Imao je srčani zastoj i povredu glave, kod nas je reanimiran. Rađena je laboratorija i pregledi specijalista, a zbog povreda glave prevezen je u UKC Niš. Podgledao je povredama - kažu u leskovačkoj bolnici.

Mladić je prema nezvaničnim inforamcijama preminuo na putu ka Kliničkom centru Niš, piše JuGmedia.

D.M. (64) iz Donjeg Stopanja primljen je sa povredama stomaka, grudi, zadobio je politraume, a nakon dijagnostike i pregleda specijalista prebačen je u hirurški šok u Opštoj bolnici.

Podsetimo, automobil opel astre noćas oko 00.21 sat na raskrsnici Svetoilijske i ulice Miloša Obilića zabio se u market u trenutku dok su radnici JKP "Komunalac" Leskovac obeležavali horizontalnu signalizaciju i tada su povrede zadobila dva radnika ovog preduzeća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading