PETAK I JUTARNJI ŠPIC: Evo koje delove grada treba da izbegavate ovog jutra! (FOTO)

Autor:

Vesti

14.06.2024

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna vest će posebno obradovati vozače!

PETAK I JUTARNJI ŠPIC: Evo koje delove grada treba da izbegavate ovog jutra! (FOTO)

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Ulice Beograda su uglavnom prohodne, ali gde se stvara gužva, kratko traje. Na mostovima se vozila kreću malo sporije zbog pojačanog saobraćajnog intenziteta. Na Pančevačkom mostu se beleži veća gužva ka Beogradu, dok je na Autokomandi standardni zastoj, ali brzo se prolazi.

Na Pančevačkom mostu primećena je veća gužva u smeru ka Beogradu. Saobraćaj se usporio zbog povećanog broja vozila, što može prouzrokovati duže putovanje ka glavnom gradu.


U Nemanjinoj ulici primećena je velika gužva, što može izazvati zastoje i duža čekanja za vozače koji prolaze kroz taj deo grada.

Iako je većina mostova prohodna, vozači se suočavaju sa sporijim kretanjem vozila zbog pojačanog saobraćaja. Ova situacija može uticati na vreme putovanja i zahteva dodatni oprez prilikom vožnje.

Iznenadjujuće za petak, nema zadržavanja nigde u saobraćaju. Ova vest će sigurno obradovati vozače koji planiraju putovanje danas.
STANJE NA PUTEVIMA U SRBIJI I UPOZORENJE

Zbog završetka školske godine i početka letnjeg raspusta za učenike osnovnih škola, danas i narednih dana na svim važnijim putnim pravcima u zemlji očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Za one koji putuju van granica naše zemlje, AMSS savetuje da se na vreme infomišu o gužvama na granici, kao i o potrebnim dokumentima za zemlju u koju putuju ili kroz koju prolaze.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične policije Srbije dobijenim u 5.15, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila se na Horgošu, na izlazu iz zemlje, zadržavaju 150 minuta, a na graničnom prelazu Sremska Rača 60 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading