DA LI JE OVO REALNO? MLADIĆU ISPAO NOVAC, ŽENA SE NAPRAVILA LUDA, POKUPILA GA I OTIŠLA! Scena iz centra Beograda razbesnela korisnike društvenih mreža! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.05.2024

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je čovek bio toliko blizu da je mogla da ga dozove i vrati mu novac, žena je pokupila novčanice sa zemlje i praktično pobegla sa lica mesta.

DA LI JE OVO REALNO? MLADIĆU ISPAO NOVAC, ŽENA SE NAPRAVILA LUDA, POKUPILA GA I OTIŠLA! Scena iz centra Beograda razbesnela korisnike društvenih mreža! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Neverovatna scena dogodila se danas u centru Beograda, tačnije na Slaviji, kada je žena bez trunke savesti i srama pokupila novac koji je momku ispred nje ispao.

Naime, na Instagram stranici "serbialive_beograd", objavljen je video-zapis na kom se jasno vidi trenutak kada mladiću, koji se uputio ka menjačnici, ispada novac iz pretpostavlja se koverte koju je držao u rukama. 

Samo sekund kasnije, žena čije se lice jasno vidi na snimku, uzima novac i pogledom ispraća momka koji je ušao u menjačnicu, ne pomišljajući uopšte da mu priđe i vrati pare.

Ono što žena koja je ukrala novac očigledno nije očekivala, jeste da će je nadzorna kamera snimiti, te da će vrlo brzo postati glavna tema na društvenim mrežama. Postavlja se pitanje da li je nakon ovog sramnog čina shvatila šta je učinila?

 

 

Pozdrav, molim vas da objavite, danas je ispred menjačnice na Slaviji dečku ispao novac na ulaz u menjačnici, gde se žena koja je primetila to spustila da uzme krišom taj novac, i otišla, nije znala da postoje kamere, slučaj je prijavljen policiji. Ukoliko neko prepoznaje osobu sa slike neka se javi meni u poruci. Hvala - glasi opis ispod video-snimka.

Prema navodima, ovaj slučaj je prijavljen policiji, te se pretpostavlja da će u najbržem mogućem roku žena biti uhvaćena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading