UKIDAJU SE OVA STAJALIŠTA: Izmenjene trase nekoliko linija gradskog prevoza

Autor:

Vesti

07.05.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privremeno će biti uspostavljeno stajalište "Emilije Jakšić" u istoimenoj ulici.

UKIDAJU SE OVA STAJALIŠTA: Izmenjene trase nekoliko linija gradskog prevoza

Foto: Tanjug/BEOINFO

U periodu od 8. do 17. maja, građani opštine Zemun moraju da se pripreme za izmene u radu javnog gradskog prevoza zbog radova na putu u Ulici Nikole Ribarića i Ulici Momčila Radivojevića. Ovi radovi će uticati na režim saobraćaja vozila na linijama 84, 612 i 704N, a vozači i putnici moraju biti informisani o privremenim izmenama.

Izmene u radu javnog gradskog prevoza

Vozila na linijama 84, 612 i 704N će u oba smera koristiti alternativnu trasu koja obuhvata Batajnički drum 1. deo, Ulicu Vere Dimitrijević, Ulicu Emilije Jakšić, Ulicu Lazara Mamuzića, ponovo Batajnički drum 1. deo, nakon čega će se vratiti na redovnu trasu.

Privremeno će biti uspostavljeno stajalište "Emilije Jakšić" u istoimenoj ulici, u visini broja 17, dok će stajališta "Nova Galenika" (#1235) i "Mihajla Vukše" (#1234, smer prema gradu) biti privremeno ukinuta. Vozila na izmenjenom delu trase će koristiti postojeća stajališta, uz napomenu da će vozila sa linija 84 i 612 koristiti stajalište "Emilije Jakšić" (#4005) u Ulici Emilije Jakšić 17 kao polazno, odnosno dolazno stajalište.


Prilagođavanje novonastalim okolnostima

Građani koji koriste navedene linije javnog prevoza treba da budu upoznati sa privremenim izmenama i prilagode svoje putovanje novonastalim okolnostima. Sekretarijat za javni prevoz i nadležne službe apeluju na razumevanje i strpljenje tokom trajanja radova, te pozivaju sve putnike da prate objavljene informacije o izmenama u režimu rada javnog gradskog prevoza.

Ove privremene izmene su neophodne kako bi se omogućilo nesmetano izvođenje radova na putu i očuvao bezbedan i funkcionalan javni prevoz za sve građane opštine Zemun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading