ODVALIO BANDERU! Udes u Bariču zbog kiše (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.05.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udes u Bariču zbog nevremena

ODVALIO BANDERU! Udes u Bariču zbog kiše (VIDEO)

Foto: republika


Danas u Bariču došlo je do saobraćajne nesreće izazvane nevremenom koje je zahvatilo Srbiju. Vozač je izleteo sa puta i udario u banderu, prouzrokujući značajnu štetu na vozilu i banderi. Ovakvi incidenti ukazuju na važnost prilagođavanja brzine kretanja uslovima na putu, posebno tokom nepovoljnih vremenskih prilika.



Opasnost od klizavog kolovoza

Kiša koja je zahvatila područje Bariča stvorila je opasnost od klizavog kolovoza, što dodatno otežava vožnju i povećava rizik od saobraćajnih nesreća. Vozači bi trebalo da budu posebno oprezni i da prilagode brzinu kretanja, držeći propisno rastojanje između vozila kako bi smanjili mogućnost izletanja sa puta.

Pokidana bandera kao posledica udesa

Udes u Bariču rezultirao je oštećenjem bandere, koja je pokidana usled udara vozila. Ovakvi incidenti naglašavaju potrebu za pažljivom vožnjom i poštovanjem saobraćajnih propisa radi očuvanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Osim materijalne štete, ovakvi događaji mogu imati ozbiljne posledice po živote ljudi, te je važno da vozači budu svesni rizika i preduzmu neophodne mere opreza prilikom vožnje.

Apel vozačima da prilagode brzinu uslovima na putu

Pozivamo vozače da budu odgovorni i da prilagode brzinu vožnje uslovima na putu, posebno tokom nepovoljnih vremenskih prilika. Time će doprineti smanjenju rizika od saobraćajnih nesreća i očuvanju sigurnosti svih učesnika u saobraćaju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading