SUMNJIVA TORBA PRONAĐENA U HOTELU "MOSKVA"! Sve blokirano, policija odmah izašla na teren!

Autor:

Vesti

26.03.2024

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta je veliki broj policajaca.

SUMNJIVA TORBA PRONAĐENA U HOTELU "MOSKVA"! Sve blokirano, policija odmah izašla na teren!

Foto: printscreen/Google Maps, Shutterstock

Prema nezvaničnim informacijama koje je dobio "Blic", pripadnici MUP-a su primili dojavu o sumnjivoj torbi u hotelu "Moskva" i odmah su se uputili na lice mesta.

Prema nezvaničnim saznanjima, pripadnici MUP-a su izašli na lice mesta i ustanovili da u torbi koja je ostavljena nema ničeg sumnjivog.

Na licu mesta je veliki broj policajaca.

Ako pronađete sumnjivi predmet za koji sumnjate da je eksploziv, važno je da odmah preduzmete sledeće korake:

  • Udaljite se od predmeta: Ako primetite nešto što izgleda sumnjivo, odmaknite se od tog područja što je dalje moguće kako biste minimizirali rizik od eventualne eksplozije.
  • Ne prilazite: Nemojte prilaziti sumnjivom predmetu, ne pomerajte ga niti ga dodirujte. Dodirivanje može aktivirati eksplozivni mehanizam.
  • Obezbedite bezbednost: Obezbedite da se ljudi u okolini udalje od sumnjivog predmeta i upozorite ih da ostanu na sigurnom rastojanju.
  • Obavestite nadležne: Odmah obavestite policiju ili nadležne službe za vanredne situacije o sumnjivom predmetu. Dajte im tačne informacije o lokaciji i izgledu predmeta.
  • Ne pokušavajte samostalno rukovati: Nikada ne pokušavajte samostalno rukovati ili deaktivirati sumnjivi predmet. To je posao stručnih službi.
  • Sačekajte instrukcije: Nakon što obavestite nadležne, sačekajte njihove instrukcije. Moguće je da će evakuisati područje ili preduzeti druge mere zaštite pre nego što dođu stručne ekipe.

U slučaju sumnjivih predmeta ili situacija, bezbednost treba da bude najvažniji prioritet.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading