VRAČARCI, SPREMITE ZALIHE: Sutra veći deo ove opštine zbog radova na mreži neće imati vode

Autor:

Vesti

29.01.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

VRAČARCI, SPREMITE ZALIHE: Sutra veći deo ove opštine zbog radova na mreži neće imati vode

Foto: Photo by Mukesh Sharma on Unsplash

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Vračar u ponedeljak, 30. januara od 8.30 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u Ulici Maksima Gorkog, od Gospodara Vučića do Sime Igumanova, najavljeno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula u utorak 31. januara od 8 do 20 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Ivana Milutinovića (neparna strana), od Valjevskog odreda do Zrenjaninskog puta, Učiteljskoj, Olge Petrov i okolnim ulicama.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Čukarica takođe u utorak od 8.30 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u Ulici Bore Markovića od Ičkove do Požeške ulice.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading