SAZNAJEMO! Preokret: Teatar na Brdu nastavlja da radi - VUČIĆ ODIGRAO KLJUČNU ULOGU!

Autor: Republika

Vesti

25.01.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji šansa da pozorište Teatar na Brdu nastavi sa radom!

SAZNAJEMO! Preokret: Teatar na Brdu nastavlja da radi - VUČIĆ ODIGRAO KLJUČNU ULOGU!

Foto: Facebook/Teatar na Brdu

Teatar na Brdu

Početkom godine je javnost bila iznenađena informacijom da pozorište Teatar na Brdu mora da napusti prostorije Kulturnog centra Čukarica, ali sada bi moglo da dođe do preokreta!

Prema saznanjima Republike, trenutno se vode pregovori oko toga da Teatar na brdu nastavi da radi, iako je rukovodstvo Opštine Čukarica je prethodno saopštilo je donet plan za formiranje amaterskog pozorišta, hora i kulturno-umetničkog društva, umesto produženja saradnje sa produkcijskom kućom "Klan".

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

 

Međutim, kako saznaje Republika, u sve se uključio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a razlog za to je što je Teatar na Brdu beležio odlične rezultate.

- I čelnicima opštine Čukarica je jasno da je to jedna zdrava priča, koju su pokrenuli glumci Andrija Milošević i Viktor Savić. Predstave su bile posećene, ljudi su dolazili i odlično se zabavljali, što je nateralo čelnice Čukarice da razmisle o tome da pronađu rešenje kako bi se jedna dobra priča nastavila - kaže izvor Republike upoznat sa svim detaljima i podvlači da je upravo sugestija šefa bila od presudne važnosti.

- Molba šefa države odigrala je ključnu ulogu i, koliko je meni poznato, postoji obećanje čelnika opštine Čukarica da će naći način i da formiraju i ametersko pozorište - zaključio je naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading