BEŽALA SAM KOLIKO ME NOGE NOSE! Divlja svinja u Beogradu iskočila iz žbunja, pa jurnula ka devojci!

Autor:

Vesti

20.01.2023

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divlja svinja je srećom odustala od daljeg napada.

BEŽALA SAM KOLIKO ME NOGE NOSE! Divlja svinja u Beogradu iskočila iz žbunja, pa jurnula ka devojci!

Foto: Printscreen/Instagram

Velika divlja svinja ponovo je prethodne noći primećena kod Fakulteta dramskih umetnosti na Novom Beogradu!

Fotografija divlje svinje koja se opušteno šetala novobeogradskim blokovima širi se društvenim mrežama, a jedna devojka navodi da je pre nekoliko dana imala opasan susret sa tom ogromnom životinjom, prenosi Kurir.

- U subotu sam oko 5 sati ujutru prolazila trotoarom pored FDU kad je iz žbunja iskočila pretpostavljam ista životinja. Nastavila sam da hodam, ali se posle 10 sekundi velikom brzinom i jako agresivno zaletela na mene. Bila je na samo 10 metara od mene. Ja sam odjurila na ulicu bežeči - navodi devojka.

Divlja svinja je srećom odustala od daljeg napada.

- Kad sam krenula da jurcam povukla se i otišla. Nije uopšte naivno. Neko može da nastrada nekako. Verujem da ih ima i više tu okolo i da hoće da napadnu iz straha - navodi devojka.

Divlja svinja, podsetimo, snimljena je otprilike na istom mestu i krajem novembra. Tada je šetala pored ograde jednog gradilišta i iznenada je pred šokiranim vozačem neverovatnom brzinom izletela na ulicu.

Krdo divljih svinja pre toga prepalo je i građane koje su šetali zemunskim kejom u blizini TC "Ušće". Krdo divljih svinja trčkaralo je na stazi koja vodi ka hotelu "Jugoslavija".

Divlje svinje inače nisu retkost u Novom Beogradu. Najveća staništa divljih svinja u prestonici su na Velikom ratnom ostrvu i na levoj obali Dunava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading