HAOS NA SAVI! KAPETAN BRODA IZAZVAO PRAVI KARAMBOL: Plovilo sa 6 tona peska se zabilo u kamp kućice - muškarcu koji je upravljao izmereno 2,5 promila alkohola u krvi

Autor:

Vesti

15.01.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah je pozvana policija i nadležni za rečnu plovidbu nakon karambola na Savi.

HAOS NA SAVI! KAPETAN BRODA IZAZVAO PRAVI KARAMBOL: Plovilo sa 6 tona peska se zabilo u kamp kućice - muškarcu koji je upravljao izmereno 2,5 promila alkohola u krvi

Foto: Shutterstock

Brod na Savi

Na reci Savi u Beogradu tokom noći dogodio se pravi karambol kada je brod koji je prevozio 6 tona peska udario i oštetio nekoliko kamp kućica na levoj obali reke, ka Ostružnici.

Odmah je pozvana policija i nadležni za rečnu plovidbu a potom je utvrđeno da srećom povređenih nema ali da je pričinjena materijalna šteta.

Utvrđeno je i da je kapetanu broda izmereno 2,5 promila alkohola u krvi a mornaru 1,9 promila. Takođe, u istrazi je zabeleženo da nije radio motor kao i da je sidro neispravno.

Ovo nije jedina nesreća koja se dogodila noćas u Beogradu, ali je jedina na reci.

Da podsetimo, u Beogradu se tokom protekle noći dogodilo pet saobraćajnih nesreća u kojima je lakše povređeno osam ljudi, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Hitna pomoć intervenisla je tokom noći u Beogradu ukupno 105 puta, od toga je bilo 19 intervencija na javnim mestima. Uglavnom su pomoć tražili astmatičari, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Prethodne noći u Beogradu dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je sedam osoba lakše povređeno, a od toga dve su prevezene u Urgentni centar dok su ostali zbrinuti na licu mesta, rečeno je za Tanjug u Hitnoj pomoći.

Ekipe Hitne pomoći u Beogradu su u noći između 13. i 14. jimale 129 intervencija, od toga čak 32 na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih osoba i manjih tuča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading