KOSTA PONOVO ŠOKIRA! NJEGOVIM JEZIVIM IDEJAMA NEMA KRAJA: Tražio od osoblja u klinici jednu stvar, ponaša se kao da NIJE masovni ubica, a njegove ŽRTVE DECA!

Autor:

Hronika

10.11.2023

13:34

Kosta Kecmanović se ponaša kao da je u Klinici na odmoru, ili privremenom pritvoru i da zavređuje neke beneficije zato što je dete.

KOSTA PONOVO ŠOKIRA! NJEGOVIM JEZIVIM IDEJAMA NEMA KRAJA: Tražio od osoblja u klinici jednu stvar, ponaša se kao da NIJE masovni ubica, a njegove ŽRTVE DECA!

privatna arhiva, google earth

Komentari (23)

Loading
Tanja

10.11.2023 14:32

Po uzoru na roditelje, majka najmlađeg masovnog ubice na svetu letos sa ćerkom krenula na more, sad renovira stan, besramno i dalje radi u prosveti ponaša se nerazumno,sebično, egocentricno,baš kao i najmlađi masovni ubica na svetu. Decu nam je streljao najmlađi masovni ubica na svetu, obučavali ga roditelji,oružje od kuće donetim u školi, u skoli streljao nam decu.

Odgovori 2 10
Odjebite stoko

10.11.2023 15:28

@Tanja - Odjebite vise odvratna stoko. Odjebite. Kada ce svanuti Srbiji pa da gamad poput vas budu na robiji.

Ivke

10.11.2023 18:15

@Odjebite stoko - Verovatno ce nam svanuti kad krenemo da dodeljujemo ordenje masovnim ubicama. Tvoje ime se odnosi na sve vas psihopate koji ste fanovi monstruma.

Klementina

10.11.2023 20:57

@Ivke - Po vzasem komentaru vidi se ogrnicenos u razmsljanju.Zato neko ko racionalno razmilsja, po vama je fan MONSTRUMA. A sta ste vi, vi ste fanovi za kamneovanje MONSTRUMA I CELE PORODICE.Dobro, jeste sebe zapitali zasto je neko u 13. godini postao preko noci MONSTRUM...ja jesam, i iz svega toga imam sumnju da je decak bio sposoban da to odradi...ako jeste jako me zanima zasto, motiv...vi mislite da branite nekog time sto pisete bljuvotine o MONSTRUMU..a svi drugi koji to ne cine su fanovi...Pametnom dovoljnoi da shvati vasu strukturu licnosti..i prizanjem imate jako agresivnu crtu...a sto se tii prohteva decaka, o kojima se pisu..opet moram d kazem ne vidim nista uzasavajuce u tome..trazi tv, setnju, da jede , da se sisa...sta je tu strasno...osim sto novine pisu o tome kao da je trazio da pojede lekare...

Ivke

10.11.2023 21:35

@Klementina - Gospodja koja je teoreticar zavere nekome kaze da je ogranicen. Ajde molim vas kad tako kako kazete racionalno razmisljate iznesite teoriju ko je pocinio masakr ako nije taj koga branite. Neka se zapitaju njegovi roditelji zasto je to pocinio, ali eto neko moje ograniceno misljenje je da mozda ima veze sa tim sto ga je otac usmeravao ka oruziju i pucanju i pritom mu obezbedio kolicinu naoruzanja sa kojom moze da se krene u rat. Ps ako je ovaj gore na ciji sam se komentar nadovezao racionalan u razmisljanju onda ste otkrili strukturu vase licnosti. Pametnome dovoljno

Majke ti

10.11.2023 21:44

@Klementina - A gde mislis da seta? Da izadje u dvoriste da se seta? Nije to ogradjen prostor nego klinika gde ljudi non stop prolaze

Klemetina

11.11.2023 21:48

@Majke ti - Ja ne mislim gde ce da seta, i da li ima prostora za to..ja samo kazem da nema nieg uzasavajuceg sto ledi krv u zilama u tome sto hoe da seta, da se sisa, da gleda tv...sasvim normalne potrebe posebno kada je rec o detetu..toliko....i za razaliku od nekih ja u njemu vidim nesrecnika kog je neka teska muka obuzela da izvrsi delo koje je ucinio i kojim je unistio zivote dece ali i svoj.Dosta je vise tih izraza monstrum, neka crkava..itd...svi koji tako razmisljaju pa nisu bas daleko od samog izvrsioca zlocina...i zasto se ne pise o Mladenovackom ubici..nema ga...ne pise se o decaku koji je zaklao druga....nema ni o tome....sta je sa njihovim roditeljima, da li su uhapseni jer nisu odgalli decu i lcili...a Kcmanovic ne skidaju sa naslovnica

Sanja

10.11.2023 20:10

@Odjebite stoko - Nemojte takvim rečima, žena je nažalost u jako lošem psihičkom stanju i potrebna joj je pomoć. Vređanjem nećete pomoći niti je lepo.

Mara

10.11.2023 21:06

@Odjebite stoko - Vi sto ste odgovorili Tanji u potpunosti ste u pravu,Tanja i Bogu i covjeku si dodijala , imate li vi zeno ikakav zivot nego napadate Kecmanovice , sram Vas bilo , ima li zena djevojcicu sta treba i nju ubiti,djete treba prehraniti a i zivjeti zivot sa teskom sudbinom sto im je priredio sin. Imas li zeno imalo morala ostavi se obitelji Kecmanović na miru.

DPH

10.11.2023 19:45

@Tanja - Gospođo Tanja, samo jako!

Mile

10.11.2023 20:23

@Tanja - Da se neki stariji clan neke od familija spremi i da ode do majke i sprovede deo krvne osvete. Nema drugog nacina da se nasilnici nauce pameti nego nasilno. Dakle sad oni da poloze 10 zivota jer samo krv za krv pravi ravnotezu. Nije to nesreca pa da se prasta to je bes i to familijarni. Svi su umesani.

Mara

10.11.2023 21:20

@Mile - Mile Vi niste u glavi cisti kakva krvna osveta u kojem ti covjece stoljecu zivis. Ovakvo huskanje krvi na krv nije za pricanje ovdje ovo je za prijave policiji pa neka se oni pozabave malo sa Vama.

Bumbar

10.11.2023 15:07

On da je svestan ne bi napravio masakr!

Klementina

10.11.2023 15:51

A sta je sokantno..pa n i jeste dete i sta je sokanto sto trazi tv, setnju i sl...ne vidin nista sokirajuce...osim da je sa 13 godina on bio sposban da pobije drugove...i niakk mi to ne ide u glavu...decaknije mentalno oboleo jer po zahtevima nema sumanute zelje...a sto se samo ina tice, ako on jeste ubica...zanima sve koji je motiv i uzrok te tragedije..A ova Tanja, ko god da je opsednuta i puna mrznje prema porodici koja je takodje tragdicna...

Pablo

10.11.2023 16:12

Koliki god monstrum bio, mali ima prava na gledanje tv, sisanje, gledanje kroz prozor, rucak, šetnju!! Usto je još i dete!!! Ponavljam koliki god zlocin uradio ims osnovns prava na zivot!! Ne znam sta je šokantno i ledi krv i zilama, doktorima, policiji, inspektorima, svasta!!

Majka

10.11.2023 16:16

BUMBAR, KLEMENTINA svaka čast na komentarima👍👍👍👍

Vojvotkinja Tolstoj

10.11.2023 16:24

Tanja SVE ISPRAVNO kaže, bre ! Branite ovog monstruma ! I NE treba da gleda TV, ni ostalo što je tražio ... ne treba ni vazduh da diše, JE L VAM JASNO !? Ne dišu vazduh ni oni što ih je pobio ! Kako ga nije sramota što je uopšte živ ; još "tumačio" Krivični zakon on sa 13 godina pre ubistva !

Slavica

10.11.2023 17:22

Nisam ni lekar ni psiholog, pravnik sam, ali licno mislim da ovaj decak i nije svestan sta je uradio. Apsolutno nije svestan. Beskrajno mi je zao dece koja su stradala, njihovih porodica, ali mi je zao i njega. Koje tu sve kriv mozda pokaze vreme a mozda i ne.

Hanna

10.11.2023 18:07

@Slavica - Slažem se sa vama, i ako šta god da se dešavalo sa Kostom pre toga, lakše bi bilo da se reši neki njegov unutrašnji problem, nego ovako kad je 10 ljudskih duša izgubljeno, ali očito je on duboko u sebi bio jako nesretan i to je isto tragedija jer je toga dana izgubio i sebe i sve svoje mogučnosti, osim što je bol i tuga sa svih strana okupirana, pa i na njemu, samo što nije svestan svega toga što mu je usledilo. Verovatno i da mu je streljana isto utukla neku traumu.

Mara

10.11.2023 21:08

@Slavica - U potpunosti ste u pravu gospodo Slavice i ja sam pravnik nisam psiholog i djelim sa Vama misljenje.

D.

10.11.2023 18:38

Ja razumem da novinari hoće ovakvim naslovima da privuku čitaoce, ali zar ne mislite da je ovo već jako otrcano, viđeno itd.? Ledi krv u žilama, šok… pa da li vi znate kakve situacije zaista “zalede krv” i šokiraju??? To što momak od 14 godina traži da prošeta, pogleda TV (NE VERUJEM DA JE TRAŽIO NETFLIKS, molim vas), da se ošiša itd. meni zaista nije ni čudno, a ne da se ja šokiram, mislim zaista… I sad će opet neki neandertalac da se nađe i kaže “branite ga”, čoveče niko ga ne brani, već logički razmišljam, neću bre da čitam neke gluposti, već očekujemo da se polako rešava ovaj slučaj i stignu neke konkretne vesti…

Kiki

10.11.2023 19:04

@D. - Slažem se. Meni smeta što novinari pišu o ovom slučaju kao da se radi o nekim učesnicima rijalitija, a zapravo su u pitanju akteri jednog groznog dela od kojeg se drustvo nikad nece oporaviti. Mislim da novinari treba da nas izvestavaju sa malo vise etike i profesionalnosti.

Olivera

10.11.2023 23:44

Srbija ako pusti dječaka-ubicu,u budućnosti će napraviti još veći masakr.