DEČAK UBICA VIŠE NIJE RAVNODUŠAN: Kosta Kecmanović naprasno pokazuje nervozu - menja plan kako bi izašao na slobodu, POSTAVLJA OVA PITANJA!

Autor:

Hronika

25.06.2023

13:35

Dečak ubica Kosta Kecmanović sebe posmatra kao normalnu osobu i o sebi govori na taj način.

DEČAK UBICA VIŠE NIJE RAVNODUŠAN: Kosta Kecmanović naprasno pokazuje nervozu - menja plan kako bi izašao na slobodu, POSTAVLJA OVA PITANJA!

Tanjug, Facebook

Komentari (13)

Loading
Бране

25.06.2023 13:57

Требало је то на лицу места ликвидирати.

Odgovori 6 11
Tatjana

25.06.2023 15:07

@Бране - počinjemo sa tobom? Šta dete može da uradi ako je majka previše glupa da bi pružila negu i odgovarajuće obrazovanje?

Crni

25.06.2023 18:38

@Бране - Tatjana, naprotiv majka je vrlo inteligentna, vestak dnk ako se ne varam da je pisalo da je vestacila dnk Belivuku i ekipi i uvek , gle cuda, nemoguce odretiti vlasnika dnk. Bas cudno zar ne? Uklopila bi se u tvoj profil ali je bas cudno da neko zavrsi faks i postane glavni vestak itd Sve drugo moze biti ali glupa i ne inteligentna bas tesko.

Tatjana

25.06.2023 19:29

@Crni - Takođe nisam tvrdio da je bila glupa u svojoj profesionalnoj karijeri, već sam to povezao sa porodičnim područjem. Glupo u smislu lažnih ambicija.

Харалампије

25.06.2023 22:03

@Бране - Сагласан. И то набијање на глогов коц, па да видимо да ли ће икоме пасти на памет и праћку да употреби.

Cvecka

25.06.2023 14:37

Kakve su to price o detetu koje ima problem? Ustanovite mu dijagnozu i smestite ga tamo gde treba a ne da pisete o njegovim toboznim izjavama. Bolje recite da li znate ili ne znate da mu odredite dijagnozu. Mislite malo i na njegovu malu sestru koja ispasta ni kriva ni duzna. Vazno je da roditelji poginulih traze imovinu ubice. Ovo je presedan u sudskoj praksi i veliki greh.

Pop CG

25.06.2023 15:24

@Cvecka - Zar niste pisali ,da su mu kod sestre, prije stravicnog dana, pronasli noz i da se pravdala, da joj je brat rekao da mu ga donese u skolu.Mala moze biti zloupotrebljena i Kosta kao inteligentan manipulator, vjerovatno racuna na sestrinu podrsku i pomoc.Cvecka se cudi zasto roditelji potrazuju novac,potrazuju ga da bi platili medicinske racune ranjenog djecaka, koji je morao na operaciju u Cikagu ,to su astronomski iznosi medicinskih racuna .

Cvecka

25.06.2023 15:49

@Pop CG - A u pricu o sestri i nozu verujete jer je ispricao lokalni trgovac? Svaka vam cast! Kako pare za lecenje ranjenog deteta kad je Vucic rekao da sve placa drzava? Kome je jos uzeta imovina zato sto je nekog ubio?

Mina

26.06.2023 03:59

@Cvecka - Nije da ne znaju da uspostave dijagnozu, vec je nema, mali je psihpoata, bez razvijene empatije, narcis , to nije dijagnoza, vec karakter koji se ne menja. Tako da ono njega u mentalnoj ustanovi drze samo zbog pritiska javnosti, i straha da ne ponovi slicno delo. Decko je takav sto urodjeno, dato genetikom, sto steceno, odnosima u porodici, bez bliskosti, emocija, favorizovan i negovan narcisticki oblik ponasanja, to nije bolest, vec nacin funkcionisanja.Verovatno su mu i roditelji takvi, tako da nisu umeli da mu pruze drugacije vaspitanje.Sta raditi sa njim, dete je, pitanje skolovanja, koja ustanova da ga primi, tesko i kompleksno pitanje.

Tijana

27.06.2023 08:29

@Cvecka - Kakav bre presedan! Pa valjda i roditelji ubice treba da snose posledice onoga sto je njihov monstrum ucinio drugim roditeljima! Sve im oduzeti!

Anja

25.06.2023 18:30

Svaki grafolog uz konsultaciju sa psihijatrijom ...na osnovu pisanog traga imena napisanih za odstrel dece?! ....Lako se dodje do startne analize ,licnosti ...bolest ...duboka ...!!!!

Вук

27.06.2023 19:00

Ово је све рекла, казала! Нема одавања инфо, док траје истрага! И, ,,Ваш, извор" каже: ,,Све више показује нервозу, шета, поставља питања"! А, на крају текста, ,,исти извор": Не прима терапију лековима, нису му потребни. Тотално је миран🤔🙄🤔💥

J.S.

30.06.2023 20:53

Sve ovisi šta želite postići s dječakom. Umjesto da ga učestalo i ponavljajuće nazivate ubicom,pokušajte doprijeti do njegova srca i otkriti razloge. Razlozi moraju biti otkriveni što je moguće postići pronicljivošću,vještinom uz pristup prepun ljubavi. Frekvencija ljubavi i razumijevanja otapa svačije srce,dijete će početi plakati i bit će neutješno. To nećete postići izolacijom tog tipa. Svaka takva izolacija je mučenje i za pretpostaviti je bilo da će doći do ovakvih reakcija. Daljnje inzistiranje na ovome odvest će dijete u psihozu... Dijete nema znanja,a odrasli su šokirani činom. Treba dijete pustiti uz strogu policijsku pratnju i svakodnevnu komunikaciju sa stručnim licima u obiteljsku atmosferu i definirati što želite postići. Osnovno je osvijestiti mu težinu čina,ali ako je živio u degradirajućoj atmosferi ,izbjegavao nastavu,mijenjao smjenu...dječakov čin je KRIK,očaj i vapaj,a hladnoćom pokazuje što je proživljavao i doživljavao,dovoljno dugo da ponašanje bude "adekvatno" onom što je primao. Problem je što je upao u nedozvoljenost i sablaznio,ali puno prije i sam je bio sablažnjen. Mnogo što što se dešava među ljudima i što čine jedni drugima ima ovakve konotacije i vodi u nesreću i očaj,bol i trpljenje. Dijete ima 13godina. Treba mu pružiti šansu na pravi način,oblikovati čovjeka i pomoći mu da nosi ono što će se u atmosferi prihvaćanja i ljubavi(ne njegovog čina i ponašanja,već njega kao duše koja može odabrati dobro...)postati velika bol. Hoće li moći prihvatiti sebe i živjeti ovisi o mnogim faktorima,a najviše o ljudima s kojima će dolaziti u dodir. Sve je izazov,a najbolje je angažirati i ljude iz svijeta duhovnosti,religije milosrđa i opraštanja koji će raditi s djetetom. Ne slažem se da bi on mogao ponoviti čin. Zaboravljate da uskoro puni 14godina,no ,iskreno,zbunjuje činjenica da je dijete sve provjeravalo. Očito više nije mogao izdržati,a pametan je,ali i dijete. I samo u toj činjenici treba mu dati šansu jer i mnogi odrasli djeca su,a fiziološka dob ne garantira ništa. Zaista je situacija teška,no moj je stav da trebamo živjeti kršćanstvo ,milosrđe i cijeniti život.Kosta je živ,na nama je da pomognemo,a njegov život,kao i život sviju nas, u Božjim je rukama. Djetetov čin test je čovječanstvu,jako težak,ali sjetite se da je Bog koji je čista ljubav uništio Sodomu i Gomoru...učinio potop. Zašto?