OVAKO BI MOGAO DA IZGLEDA KOSTIN OTAC NAKON PROMENE FIZIČKOG IZGLEDA: Vladimir Kecmanović NE ŽELI da ga prepoznaju - neće prezati ni od plastičnih operacija (FOTO)

Autor:

Hronika

24.06.2023

12:46

Vladimir Kecmanović je znatno smršao, a odbija da se šiša i brije, pa evo kako bi mogao da izgleda nakon promene fizičkog izgleda.

OVAKO BI MOGAO DA IZGLEDA KOSTIN OTAC NAKON PROMENE FIZIČKOG IZGLEDA: Vladimir Kecmanović NE ŽELI da ga prepoznaju - neće prezati ni od plastičnih operacija (FOTO)

Nikola Mutić, Printscreen/YouTube

Komentari (7)

Loading
Tanja

25.06.2023 09:31

Negde na nekoj TV sam gledla promenu identiteta i fizičkog izgleda. Nije to baš tako jednostavno. Poenta je u skulpturi, načinu držanja tela u hodanja, mimici, ponašanju. Vi iz daljine ne vidite lice neke osobe, ali znate da je on to.

Ela

25.06.2023 21:14

Vi novinari niste normalni. Dokle ćete još da forsirate ovaj slučaj. Ostavite ljude da ožale svoju decu. A ovi Kecmanovići su ionako već gotovi. Kakav żivot će imati?

Odgovori 5 13
Jel

26.06.2023 19:03

Cime ce da plati plasticnu operaciju,aj ne sanjajte

Andra

06.07.2023 04:58

Covek je verovatno ocajan, a nije u ovom sto ga je zateklo smisljao promenu identiteta. On niti je mafijas, niti se tome bavio, nego je lecio ljude i komsiluk govori da je bio jako dobar i predusretljiv covek. Mozda zeli da se zamonasi, jednom kada ovom detetu neko postavi dijagnozu i konacno ga pita zasto je pobio onu decu ? Ne vidim ni razlog da se roditelji zrtava "naplacuju"rasprodajom imovine Kecmanovica. Sta bi time dobili? Decu ne mogu da vrate a ta deca nemaju cenu i njihov zivot nema cenu. Jasno mi ej da neko mora da odgovara i to treba da bude izvrsilac ovog gnusnog, monstruoznog dela.. Tako "mali"ipak nije, ni mentalno, a ni fizicki. Sam je pozvao policiju , znaci zna sta je uradio i da se u tom slucaju i zove policija, a ne vatrogasci. Pitanje je zasto je to uradio, a do sada to niko nije naveo.

Odgovori 10 3
Dragan Ferencevic

14.07.2023 18:54

@Andra - Andrea jedini koji razmislja i ima mozak, malih monstruma ima na hiljade jer ste svi vi ih napravili razlika je sto je ovaj bio inetelegentniji i imao veca mu.a , bio je siguran da izlazi za par dana po zakonu bi i trebalo da bude tako ali pobiti toliko dece bez empatije ipak je to bolesan mozak.

Александар

19.07.2023 07:04

Боки 13...

Svetlana Mihaila Popović Green

21.07.2023 21:00

Dobro, napravio covek veliku gresku vodeci maloletnog sina i streljanu! Hoce da promeni licni opis! Ima prava na to! Oseca se jadno, neprijatno, uplaseno, plasi se osvete, sramota ga je…Sta god, ne razumem zbog cega biste vi sada objavljivali fotorobot sliku! Navijate da ga neko ubije onako… “stvarnicki”. Treba da vas bude sramota! Nikome nije Lako - najteze je roditeljima pobijene dece!!! A sta mislite, da je ovom coveku lako sto mu je sin postao ubica! Dok je ziv nosice ljagu na svom imeni i plecima! Stuckajte loptu i ne dolivajte ulje na vatru. Treba da vas je stid sto ste objavili crtez kako ce izgledati otac maloletnog ubice! Sram vas bilo!!!