BORIS DŽONSON ŠOKIRAO PRIČOM O NETANIJAHUU! Ove detalje javnost nije znala, a onda je otkazan i intervju! (VIDEO)

Autor:

Svet

03.10.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džonson otkriva ovu neobičnu situaciju u svojim memoarima koji izlaze 10. oktobra

BORIS DŽONSON ŠOKIRAO PRIČOM O NETANIJAHUU! Ove detalje javnost nije znala, a onda je otkazan i intervju! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bivši britanski premijer Boris Džonson izneo je tvrdnju da je pronašao uređaj za prisluškivanje u svojoj kupaonici nakon posete izraelskog premijera Benjamina Netanijahua 2017. godine, dok je bio ministar spoljnih poslova.

Džonson je otkrio ovu neobičnu situaciju u svojim memoarima "Oslobođen", koji izlaze 10. oktobra.


U svojim memoarima, Džonson je opisao kako je njegov bezbednosni tim pronašao uređaj tokom pregleda toaleta nakon što je Netanijahu zatražio da ode u toalet.

- Bila to slučajnost ili ne, rečeno mi je da je posle, pri regularnoj pretrazi za "bubicama", pronađen uređaj u toaletu - napisao je Džonson.


Nakon ovog otkrića, ostaje nejasno da li je izraelskoj vladi bilo predočeno ovo neobično otkriće.

Boris Džonson je najavio da će u razgovoru s ITV-jem više govoriti o ovoj neobičnoj situaciji. Interesovanje javnosti za ovu priču je veliko, a Džonson se sprema da otkrije više detalja o incidentu sa uređajem za prisluškivanje.

Važno je napomenuti da je intervju koji je BBC trebao da vodi s Džonsonom večeras otkazan zbog greške voditeljke Laure Kvinsberg.

Naime, ona je slučajno poslala svoje pripremne beleške bivšem premijeru, što je rezultiralo otkazivanjem intervjua.

Ova neobična situacija izazvala je pažnju javnosti i postavlja pitanja o sigurnosnim procedurama prilikom poseta visokih zvaničnika, kao i o odnosima između Velike Britanije i Izraela.

S obzirom na značaj ove teme u kontekstu svega što se trenutno dešava na Bliskom istoku, očekuje se da će javnost pažljivo pratiti Džonsonov intervju kako bi saznala više detalja o ovom neobičnom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading