"NACIJA LAVOVA SE UJEDINILA" Bivši izraelski premijer: Imamo najveću priliku u zadnjih 50 godina, UBIJMO HOBOTNICU!

Autor:

Svet

02.10.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naftali Benet je služio kao 13. izraelski premijer od juna 2021. do juna 2022. godine

"NACIJA LAVOVA SE UJEDINILA" Bivši izraelski premijer: Imamo najveću priliku u zadnjih 50 godina, UBIJMO HOBOTNICU!

Foto: Tanjug/AP

Naftali Benet

Bivši izraelski premijer Naftali Benet pozvao je Izrael da deluje protiv iranskog nuklearnog programa, rekavši da je Iran "napravio užasnu grešku" jučerašnjim velikim raketnim napadom.

- Izrael sada ima svoju najveću priliku u 50 godina da promeni lice Bliskog istoka. Moramo delovati odmah da uništimo iranski nuklearni program, njegova centralna energetska postrojenja, i fatalno osakatimo ovaj teroristički režim. Moramo udariti u glavu hobotnici terora, koja je u kukavičluku poslala svoje pipke (Hamas, Hezbolah, Hute itd.) da nas pobiju, dok su ajatolasi sedeli na sigurnom u svojim palatama u Teheranu. Pipci hobotnice su privremeno paralizovani, sada dolazi glava - napisao je sinoć na X-u. 

"Nacija lavova se ujedinila"

- Moramo ukloniti ovu strašnu pretnju budućnosti naše dece. Iranskom narodu možemo dati priliku da se digne i otrese režima koji tiranizuje svoje žene i kćeri. Imamo opravdanje. Imamo alate. Sada kada su Hezbolah i Hamas paralizovani, Iran je izložen.Tokom ove prošle užasne godine, iranski pipci ubili su naše porodice. Silovali naše kćeri. Oteli našu decu. Opljačkali naše gradove. Zapalili naša polja. Pucali na naše brodove. Terorisali decu. Ispraznili cele regije naše zemlje. Ponizili nas. Sad je trenutak. Nacija lavova ujedinila se i dokazala svoju snagu tokom prošle godine. Žudela je za promenom, za akcijom, tako dugo. Postoje trenuci kada nam istorija pokuca na vrata, a mi ih moramo otvoriti. Ova prilika se ne sme propustiti - dodao je. 

Inače, Benet je služio kao 13. izraelski premijer od juna 2021. do juna 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading