HOROR U CENTRU GRADA! Poginula turistkinja, statua sa balkona pala na nju! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

17.09.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna devojka je planirala da krene ka aerodromu na let za povratak kući

HOROR U CENTRU GRADA! Poginula turistkinja, statua sa balkona pala na nju! (FOTO/VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/Fanpage.it

Tragičan događaj u srcu Napulja potresao je javnost kada je turistkinja iz italijanske Padove, stara 30 godina, izgubila život usled povreda glave koje je zadobila kada je statua pala sa balkona zgrade u centru grada. Poginula devojka zove se Kjara Jakonis.

Prema saopštenju medicinskih izvora, nažalost, povrede su bile fatalne, te je nesrećna žena preminula od posledica ovog incidenta.

 

 

Šetnja kroz Španski kvart

Kako prenosi ANSA, tragični događaj se odigrao dok je turistkinja šetala kroz jedan od najpoznatijih delova Napulja - Španski kvart.

Ovaj deo grada poznat je po svojoj bogatoj istoriji i arhitekturi, privlačeći brojne posetioce iz celog sveta.

Nesrećna žena je planirala da krene ka aerodromu na let za povratak kući, ali je nažalost, sudbina imala drugačije planove.

Istraga je u toku

Policija je odmah reagovala i započela istragu ovog tragičnog incidenta.

Detalji o tome kako je došlo do pada statue sa balkona zgrade još uvek nisu javnosti poznati, te se očekuje da će istraga pružiti odgovore na brojna pitanja koja su se javila povodom ove nesreće.


Ova tužna vest je podsetnik da se nezgode mogu dogoditi u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu, te da je važno da se preduzmu adekvatne mere opreza kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti.

Svim turistima se preporučuje da budu posebno oprezni prilikom posećivanja istorijskih lokacija i da prate uputstva lokalnih vlasti radi sopstvene bezbednosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading