PRVA FOTOGRAFIJA TRAMPOVOG ATENTATORA NAKON HAPŠENJA! Svi gledaju u njegov IZRAZ LICA! (FOTO)

Autor:

Svet

16.09.2024

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raut i ranije bio osuđivan!

PRVA FOTOGRAFIJA TRAMPOVOG ATENTATORA NAKON HAPŠENJA! Svi gledaju u njegov IZRAZ LICA! (FOTO)

Foto: Facebook/Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Rajan Vesli Raut (58) je uhapšen pod sumnjom da je pokušao izvršiti atentat na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa.

Društvenim mrežama kruži fotografija Rautovog hapšenja, na kojoj se vidi kako se smeje dok sedi u policijskom vozilu, što je izazvalo uznemirenost kod javnosti.

Američki mediji su izvestili da Raut ima dugu krivičnu i građansku sudsku istoriju, uključujući presudu za posedovanje mitraljeza, što dodatno baca senku sumnje na njegove motive i namere.

 

 

Sudski zapisi iz 2002. godine otkrivaju da je Raut već bio osuđen zbog posedovanja "oružja za masovno uništenje" - mitraljeza.

  • Pokušaj atentata na golf terenu


Prema izveštaju vlasti, Raut je bio naoružan jurišnom puškom ispred Tramp Internacional Golf Kluba dok je Tramp igrao na petoj rupi u nedelju popodne. Ovaj događaj dodatno potencira ozbiljnost situacije, jer je Raut bio udaljen između 300 i 500 metara od Trampa. Pripadnik Tajne službe je primetio Rauta i otvorio vatru, nakon čega je Raut uspeo da pobegne.

  • Detalji hapšenja i pronađenog oružja


Nakon bekstva, vlasti su uspele da zaustave i uhapsile Rauta. Kod njega su pronađena dva ranca i GoPro kamera, dok je puška pronađena u žbunju ispred golf terena. Ovo hapšenje je posebno značajno jer predstavlja drugi pokušaj atentata na Trampa u poslednja dva meseca, dodatno uznemirujući javnost i postavljajući pitanja o bezbednosti bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Podsećamo, na bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa pucano je na mitingu u Pensilvaniji sredinom jula. Metak ga je pogodio u uho, i on je nakon par sati napustio bolnicu. Napadač i još jedna osoba su mrtvi, a još dve osobe su u teškom stanju. Tajna služba je navela da je napadač ispalio više hitaca iz poluautomatske puške, sa "uzvišene pozicije", izvan mesta gde se održavao skup. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading