OPSADNO STANJE! Jake policijske snage opkolile groblje, zatekli HOROR prizor! šta se dešava?!

Autor:

Svet

15.09.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevici javljaju o velikom prisustvu policijskih snaga i stručnjaka iz forenzike

OPSADNO STANJE! Jake policijske snage opkolile groblje, zatekli HOROR prizor! šta se dešava?!

Foto: Shutterstock

Forenzička policija zatvorila krematorijum u Mančesteru nakon što su u njemu pronađeni ljudski ostaci.

Groblje Djukinfild u Taejmsajdu, u Velikom Mančesteru, preplavila je policija, a svedok kaže da je "velika oblast zatvorena" dok se istraga nastavlja.

Kako prenose britanski mediji, mančesterska policija je opkolila groblje i krematorijum jer se veruje da su u tom području pronađeni ljudski ostaci.

Jedan očevidac je rekao da je na groblju Djukinfild u Tejmsajdu u Velikom Mančesteru bilo "veliko prisustvo policije sa istražiteljima na mestu zločina". 

Dodali su: "Sada je kompletno područje zatvoreno."

Drugi svedok je rekao: "Policajac je samo rekao da su pronašli ostatke i da ne mogu da otkriju ništa drugo. Policija Velikog Mančestera je zamoljena za komentar, ali fotografije napravljene danas popodne pokazuju da policajci prisustvuju unutar groblja i spolja."

Pretpostavlja se da prisustvuju i forenzičari.

"Manchester Evening News" je izvestio o tome da je stanovnicima rečeno o otkriću "ljudskih ostataka". Grobljem upravlja gradsko veće opštine Tejmsajd.

Kapela na groblju Djukinfild sagrađena je 1865. godine i stara je zgrada koja sadrži mnoge karakteristike od arhitektonskog značaja, kao i prostor za do 100 ljudi za usluge, piše britanski Mirror.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading