MLADA MEDICINSKA SESTRA NESTALA NEPOSREDNO POSLE VENČANJA! Nije se pojavila na poslu, a posle tri dana OTKRIVEN UŽAS!

Autor:

Svet

08.09.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melisa, koja je radila u bolnici Sent Vinsent, nije se pojavila na svojoj jutarnjoj smeni, što je izazvalo zabrinutost među njenim kolegama, prijateljima i porodicom.

MLADA MEDICINSKA SESTRA NESTALA NEPOSREDNO POSLE VENČANJA! Nije se pojavila na poslu, a posle tri dana OTKRIVEN UŽAS!

Foto: Printscreen/Facebook/Beaverton Police Department

Potraga za 32-godišnjom Melisom Džubane, medicinskom sestrom iz Portlanda, završila je tragično ove nedelje kada je policija pronašla njeno telo i optužila njenog komšiju za ubistvo.

Policija je 7. septembra potvrdila da je Melisa, čiji je nestanak prijavljen 4. septembra, pronađena mrtva. Otkriće je usledilo samo nekoliko dana nakon njenog venčanja 24. avgusta na Havajima. Melisa, koja je radila u bolnici Sent Vinsent, nije se pojavila na svojoj jutarnjoj smeni, što je izazvalo zabrinutost među njenim kolegama, prijateljima i porodicom.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook/Beaverton Police Department

Melisu Džubanu je ubio komšija

 

Policija je primila prijavu nestanka nakon što su pokušaji da stupe u kontakt sa Melisom propali, a njen nedostatak informacija iz banke i istorije kreditne kartice dodatno je podstakao zabrinutost. Melisa je brzo označena kao nestala osoba.

Osumnjičeni, 27-godišnji Brajs Džonatan Šubert, komšija Melise, uhapšen je 7. septembra i optužen za njeno ubistvo nakon što je njeno telo pronađeno.

Prema izveštajima, Melisa se venčala u dolini Vaimea prošlog meseca, a par se vratio u Oregon 1. septembra. Oni su proveli Praznik rada zajedno, nakon čega je Melisa ostala u svom stanu u Oregonu, dok je njen muž Brajan ostao sa svojom porodicom u Bremertonu, Vašington.

Detalji o zločinu još uvek nisu u potpunosti otkriveni, a policija je saopštila da je istraga u toku.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading