TRI GODINE NAKON SAMOUBISTVA ĆERKE, MAJKA PRONAŠLA OPROŠTAJNU PORUKU: Devojčicu zlostavljao stariji dečak, evo zbog čega ga nije prijavila!

Autor:

Svet

07.09.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka se i dalje bori za pravdu...

TRI GODINE NAKON SAMOUBISTVA ĆERKE, MAJKA PRONAŠLA OPROŠTAJNU PORUKU: Devojčicu zlostavljao stariji dečak, evo zbog čega ga nije prijavila!

Foto: Shutterstock

Ovaj uznemirujući slučaj iz Velike Britanije i dalje intrigira javnost. Majka 12-godišnje devojčice Semine Halivel otkrila je da je njena ćerka ostavila oproštajnu poruku tri godine nakon što je izvršila samoubistvo. Semina je, prema tvrdnjama porodice, bila žrtva silovanja od strane starijeg dečaka koji je pohađao istu školu kao i ona.
 


 

Porodica obeshrabrena od strane policije


Nakon traumatičnog događaja, Semina je hrabro prijavila silovanje policiji. Međutim, umesto podrške, porodica tvrdi da su ih policajci obeshrabrili da podnesu krivičnu prijavu protiv dečaka. Kasniji policijski razgovor u njihovoj kući, tri meseca nakon prijave, nije doneo očekivanu podršku. Semina je, nažalost, odlučila da okonča svoj život.

Borba majke za pravdu

Rejčel, majka preminule devojčice, i dalje čeka na istragu smrti svoje ćerke. Nedavno je saznala da je Semina ostavila suicidalnu poruku na svom telefonu, što je dodatno pogoršalo njenu patnju. Rejčel ističe da je dečak, i pored priznanja da je imao seksualni odnos sa Seminom, nikada nije optužen. Ona uporno traži pravdu za svoju ćerku, ističući da je Semina bila druga žrtva ovog dečaka.

Borba za pravdu traje

Iako je u novembru zakazano predistražno ročište, Rejčel strahuje da bi moglo proći još mnogo vremena do potpune istrage. Porodica nastavlja da se bori za pravdu i ističe da je važno da se ovakvi slučajevi istraže do kraja.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading