POGINUO DEČAK KADA JE POKUŠAO DA SPASE TETKU: Htela da uradi SELFI i napravila KOBNU GREŠKU (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

23.08.2024

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer je pokušao da uhvati svoju rođaku

POGINUO DEČAK KADA JE POKUŠAO DA SPASE TETKU: Htela da uradi SELFI i napravila KOBNU GREŠKU (FOTO/VIDEO)

Foto: Shutterstock

Tinejdžer Romulo Lopes Kordeiro i njegova tetka, majka dvoje dece Debora Mothe (43), izgubili su živote nakon pada sa vodopada u zabačenom području Brazila, nedaleko od grada Kampos de Gojtakazes, nekoliko sati vožnje od Rio de Žaneira, prenosi britanski Metro.

Kobni selfi

Tragedija se dogodila prošle nedelje kada je Debora pokušala da napravi selfi pored vrha vodopada. Prema omnome što su ispričali članovi njihove porodice, u trenutku kada je izgubila ravnotežu i pala u vodu, njen nećak Romulo pokušao je da je uhvati, ali je i on izgubio ravnotežu i pao zajedno sa njom.

 

 

Pretpostavlja se da je snažna struja povukla oboje niz vodopad, ali još nije jasno da li su se utopili ili su poginuli prilikom pada.

Deborina ćerka Sajndel izjavila je za CNN Brazil: „Moj očuh je viknuo Debori da se 'drži', da pokuša da se vrati, ali kada je on viknuo 'drži se', Romulo je pomislio da treba da je drži. Kada je pokušao da je uhvati, i on je pao.“

 

 

Pronađena tela

Tim spasilaca, uključujući 25 vojnika, pronašao je tela tek nakon više od 30 sati potrage. Zvaničnici su saopštili da su napori bili otežani zbog guste, mračne šume koja okružuje vodopad i nedostatka signala za komunikaciju.

Policija je pokrenula istragu o incidentu.

Debora, koja je radila kao profesorka fizičkog vaspitanja i frizerka, iza sebe je ostavila dve ćerke.

Romulova škola je obustavila nastavu na jedan dan i u saopštenju navela: „Naša zajednica izražava saučešće njegovoj porodici i prijateljima u ovom trenutku tuge. Računamo na razumevanje svih.“

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading