TRAGEDIJA U HOTELU: Turista pao sa preko četiri metara, policiji jedna stvar i dalje NIJE JASNA (FOTO)

Autor:

Svet

18.08.2024

02:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noć pre tragedije bio na zabavi

TRAGEDIJA U HOTELU: Turista pao sa preko četiri metara, policiji jedna stvar i dalje NIJE JASNA (FOTO)

Foto: Shutterstock

Britanski turista (28) nastradao je nakon što je pao sa visine od oko 4,5 metara iz hotela na španskom ostrvu Majorka, prenosi Metro navode lokalnih medija.

 

 

Njegovo telo je pronađeno pored ulaza u hotel "Reverence Mare" u zapadnom letovalištu Palma Nova. Prema izveštajima, telo je otkriveno u ležećem položaju, licem prema zemlji, pored hotelskog spa centra, a pronašao ga je čistač bazena oko 7 časova ujutru, izvestio je lokalni medij "Ultima Hora".

Hitna pomoć je pozvana u hotel nešto pre podneva, nakon što je partnerka nastradalog muškarca doživela napad panike i zatražila medicinsku pomoć.

Policija veruje da je muškarac slučajno pao i da je noć pre tragedije bio na zabavi. Istraga o nesreći još uvek traje.

Nije jasno da li je muškarac boravio u tom hotelu.

Zaposleni u hotelu izjavili su da su prošli pored bazena oko 2 sata ujutru i da tada nisu primetili muškarca, što sugeriše da je pao između tog vremena i 7 časova ujutru, prema navodima lokalnog medija "Kronika Balear".

Njegovo telo je prebačeno u Institut za sudsku medicinu u Palmi, gde će biti obavljena obdukcija.

Naginjanje na balkonu može biti opasno i predstavljati ozbiljan rizik po bezbednost. Balkoni su namenjeni kao prostor za opuštanje i uživanje na otvorenom, ali nije preporučljivo koristiti ih na način koji bi mogao dovesti do povreda ili nesreće.

Rizici naginjanja na balkonu

Naginjanje na terasi može dovesti do gubitka ravnoteže i eventualnog pada sa visine. Ovo može biti posebno opasno ukoliko se balkon nalazi na višem spratu zgrade. Povrede uzrokovane padom sa balkona mogu biti ozbiljne i često zahtevaju medicinsku intervenciju.

Statistika povreda zbog naginjanja na balkonu

Prema statistikama, povrede uzrokovane naginjanjem na balkonu nisu retke. Mnogi ljudi su pretrpeli povrede ili čak izgubili život zbog neopreznog ponašanja na balkonu. Ovo ukazuje na važnost pridržavanja sigurnosnih mera prilikom boravka na balkonu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading