MAJKA ZATEKLA HOROR PRIZOR U KADI! Ostavila ćerkice da se kupaju i na sekund izašla iz KUPATILA! Iz kuće se prolomio stravičan KRIK!

Autor:

Svet

12.08.2024

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo u nedelju 11. avgusta u kući koju su iznajmili za odmor

MAJKA ZATEKLA HOROR PRIZOR U KADI! Ostavila ćerkice da se kupaju i na sekund izašla iz KUPATILA! Iz kuće se prolomio stravičan KRIK!

Foto: pixabay.com

Italijanski lekari bore se za život bebe, stare svega 11 meseci, koju je majka ostavila u kadi sa starijom ćerkom na svega nekoliko trenutaka da nešto uzme.

Kada se vratila u kupatilo videla je da je mlađe dete bez svesti u vodi!

Nesreća se dogodila u nedelju 11. avgusta u kući koju su iznajmili za odmor, a dete je u kritičnom stanju prevezeno u bolnicu i prognoze su i dalje neizvesne.

Prema navodima, mama (23) je bebu sa starijom ćerkicom spustila u kadu i napustila je kupatilo na kratko, da bi nešto drugo završila.

Međutim, starija devojčica je za to vreme odvrnula slavinu i kada je počela da se puni vodom.

Nije poznato da li je majka čula šuštanje vode, pa se vratila, ili je u kupatilo ušla kada je završila druge obaveze, ali je tada mlađu ćerku pronašla u kadi bez svesti.

Odmah je vrišteći pozvala hitnu pomoć.

Navodno je u trenutku tragedije u kući bio i otac (24). U pitanju je porodica iz Umbrije, koja je došla na odmor u Teramo, gde se nesreća i dogodila.

Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i uspeli su da povrate devojčicu, koja je potom helikopterom prebačena u bolnicu u Teramu, nakon čega je prebačena u dečju bolnicu u Peskari i nalazi se na odeljenju intenzivne nege. Istraga je u toku.

Podsetimo,  Huan Tehedor Beron, Amerikanac meksičkog porekla priznao je na sudu krivicu za ubistvo koje se dogodilo 2022. godine na Havajima.

Beron (25) se izjasnio krivim za ubistvo Gerija Rubija (73). Kao deo sporazuma o priznanju krivice, tužioci neće tražiti doživotnu kaznu bez mogućnosti uslovnog otpusta.

Tužioci će Upravi za pomilovanje Havaja preporučiti minimalni rok od 20 godina zatvora, prema sporazumu o priznanju krivice.

Prema sudskim dokumentima, Beron je ubio Rubija, zalio njegovo telo cementom i planirao na prevaru preuzeti vlasništvo nad njegovim automobilom i kućom u poznatom turističkom naselju Loa Ridž na Havajima.

Podaci o imovini pokazuju da je Rubi 2020. kupio kuću za gotovo 2,2 miliona dolara.

Rubijevo telo u raspadanju vlasti su iskopale iz kade u martu 2022. i to nakon što je njegov brat rekao policiji da se nije nedeljama čuo s njim.

Rubijeva poslednja poruka bratu spominje da je upoznao Huana, odnosno novu ljubav, i da je dosta mlađi od njega, saopšteno je iz policije.

Policija je rekla da je Beron prekrio cement talogom od kafe kako bi prikrio miris.

Užasan zločin potresao je sve stanovnike naselja na Havajima koji su bili jako ljuti zbog svega, budući da je uvek Loa Ridž važio za mesto puno harmonije i dobrote među ljudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading