ŠOKIRANA NASTAVNICA U KLUPI ZATEKLA MEDVEDA! Mirno jeo energetske stanglice i čekao je, a ona što je usledilo sve ZABEZEKNULO!

Autor:

Svet

12.08.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medved je bezbedno izvučen napolje zahvaljujući suprugu nastavnice, Janu Sareju, stručnjaku za kontrolu medveda u ruralnim područjima.

ŠOKIRANA NASTAVNICA U KLUPI ZATEKLA MEDVEDA! Mirno jeo energetske stanglice i čekao je, a ona što je usledilo sve ZABEZEKNULO!

Foto: pexels.com

Nastavnica u jednoj školi u Kaliforniji doživela je šokantno iznenađenje kada je u učionici zatekla medveda koji je grickao energetske štanglice namenjene učenicima za slučaj zemljotresa.

Prema izveštaju lokalne TV stanice KGET, nastavnica Ilejn Salmon je na trenutak napustila učionicu da bi odštampala zadatke, a kada se vratila, medved je bio unutra. Medved je pokušao da pobegne kada je video nastavnicu.

Medved je bezbedno izvučen napolje zahvaljujući suprugu nastavnice, Janu Sareju, stručnjaku za kontrolu medveda u ruralnim područjima.

On je naglasio da su se u tom području povećali incidenti sa medvedima, zbog čega su uvedene i posebne patrole za praćenje njihovog kretanja.

Ne kaže se gde su bili učenici u trenutku incidenta.

Podsećamo,  jedna žena iz oblasti Jukon u Kanadi veruje da joj je obična šnala za kosu spasila život tokom napada medveda.

Dana 30. juna, Vanesa Kaput je trčala sa svojim psom Lunom stazom kada se iznenada našla licem u lice sa tri grizlija.

- Bila sam previše blizu njih, preblizu -  izjavila je u intervjuu za Aboriginal Peoples Television Network (APTN).

Odrastajući u području gde su medvedi uobičajeni, Kaput je naučila da ima veliki respekt prema ovim velikim životinjama. Kada je naletela na tri grizlija, pokušala je da im da prostora, ali je njen pas pobegao s povoca i krenuo da juri dva medveda. Treći medved je napao nju. Šta se dalje dešavalo pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading