"ONA JE KOMPJUTERSKI GENIJE" Ovo je žena koja je spasila život Donaldu Trampu (VIDEO)

Autor:

Svet

02.08.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tramp je u sredu na skupu u Harisburgu ponovo govorio o imigraciji, o granici i trgovini ljudima.

"ONA JE KOMPJUTERSKI GENIJE" Ovo je žena koja je spasila život Donaldu Trampu (VIDEO)

Foto: X/Terri Green/Printscreen

Bivši predsednik SAD, Donald Tramp, zahvalio se ženi koja je napravila grafikon na koji je pokazivao kada je na njega izvršen atentat na mitingu u Pensilvaniji, tvrdeći da mu je ona spasila život.

Na predizbornom skupu u Balteru, u Pensilvaniji, 13. jula, na bivšeg predsednika je izvršen atentat, a Tramp je u svom govoru pomenuo grafikon o imigraciji i malo okrenuo glavu ka njemu u trenutku kada mu je metak okrznuo uvo.

Tramp je u sredu na skupu u Harisburgu ponovo govorio o imigraciji, o granici i trgovini ljudima, kada se javno zahvalio ženi, nazvavši je "kompjuterskim genijem" i pozvao je da dođe na binu.

 

 

- Znate, ovaj grafikon mi je spasio život. Volim taj grafikon - rekao je republikanski kandidat okupljenima.

Podsetimo, republikanski predsednički kandidat, Donald Tramp, izjavio je da bi sigurno podneo ostavku ukoliko bi mu se mentalno i fizičko zdravlje pogoršalo tokom obavljanja predsedničke funkcije, naglašavajući da je i dalje u odličnoj formi.

Tramp je rekao da je prošao dva testa kognitivnih sposobnosti, ističući da svako ko se kandiduje za predsednika treba da uradi test sposobnosti, preneo je američki portal Semafor.

Bivši američki predsednik je predložio da bude donet zakon na osnovu kojeg bi bilo obavezno da predsednički kandidati polažu kognitivne testove iako, kako je naveo, "neki kažu da to nije ustavno", aludirajući na debakl aktuelnog predsednika, Džozefa Bajdena, iza koga stoji jedan od najgorih nastupa u istoriji predsedničkih debata.

Tramp je to rekao na konferenciji nacionalnog udruženja afroameričkih novinara u sredu na kojoj je učestvovao u panel-intervjuu. 

 

- Znate šta, pala je na pravnom ispitu, nije položila pravni ispit, pa možda ne bi položila kognitivni test - rekao je Tramp dok je govorio o protivnici na predsedničkim izborima Kamali Haris.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading