TRAMPOV ATENTATOR PLANIRAO MASAKR? Kupio gomilu metaka nekoliko sati pre pucnjave, isplivali novi ZASTRAŠUJUĆI DETALJI

Autor:

Svet

15.07.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruks je pucao Trampu u uvo puškom u AR stilu koju je njegov otac legalno kupio, a tajna služba nije uočila krov na kome je napadač otvorio vatru na bivšeg predsednika

TRAMPOV ATENTATOR PLANIRAO MASAKR? Kupio gomilu metaka nekoliko sati pre pucnjave, isplivali novi ZASTRAŠUJUĆI DETALJI

Foto: Tanjug AP, X/Trump War Room/Printscreen

Potencijalni ubica Donalda Trampa, Tomas Metju Kruks (20), kupio je 50 metaka municije samo nekoliko sati pre pucnjave, pokazali su najnoviji izveštaji istrage. 

Novo zastrašujuće saznanje dolazi u trenutku kada se tajna služba suočava sa sve većim pitanjima o tome kako je 20-godišnjak uspeo da stigne samo 130 jardi od mesta gde je Tramp govorio u Batleru, u Pensilvaniji, u subotu.

Kruks je pucao Trampu u uvo puškom u AR stilu koju je njegov otac legalno kupio, a tajna služba nije uočila krov na kome je napadač otvorio vatru na bivšeg predsednika.

Novi video koji se pojavio u ponedeljak pokazuje Trampove fanove kako gledaju, pokazuju i ispituju zašto je Kruks bio na krovu.

 

 

Više svedoka je reklo da su upozorili policiju da je napadač puzao po zgradi, ali nisu reagovali pre nego što je počeo da puca.

Krov na kome je Kruks ležao sa oružjem označen je kao bezbednosni problem, a primetila ga je lokalna policija, a ne tajna služba.

Prema njegovim saradnicima i analizama putanje metka, okretanje njegove glave da pogleda džambotron gde su bile tabele statistike o imigraciji možda mu je spasilo život.

Bivši šef vatrogasaca Kori Koperatore (50) poginuo je na nišanu napada dok je štitio svoju ženu i dve ćerke.

Dejvid Dač (57) i Džejms Kopenhaver (74) zadobili su teške povrede, ali se sada vode kao 'stabilni'. Sva trojica su starosedeoci Pensilvanije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading