SAV HOROR U TRI FOTOGRAFIJE: Ovo je trenutak kada METAK POGAĐA Trampa, jedan detalj posebno JEZIV (FOTO)

Autor:

Svet

14.07.2024

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tri fotografije vidi se kako Tramp pomera ruku ka licu dok drži govor, da bi se potom, uz bolnu grumasu na licu, uhvatio za desno uvo

SAV HOROR U TRI FOTOGRAFIJE: Ovo je trenutak kada METAK POGAĐA Trampa, jedan detalj posebno JEZIV (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fotograf Njujork tajmsa uhvatio je momenat u kom je nekadašnji predsednik SAD Donald Tramp okrznut metkom na mitingu u Pensilvaniji.

U tri fotografije vidi se kako Tramp pomera ruku ka licu dok drži govor, da bi se potom, uz bolnu grumasu na licu, uhvatio za desno uvo.

Treća fotografija prikazuje Trampa kako gleda u svoju šaku, na kojoj se nalazi krv.

 

 

Ono što može da primeti neko ko ima oštro oko, jeste da se na prvoj fotografiji vidi metak koji Trampu u visini glave dolazi sa leđa.

Metak se na fotografiji vidi u letu, u vidu linije iza Trampovih leđa.

 

 

Podsetimo, CNN je sinoć kontaktirao oca Tomasa Metjua Kruksa, napadača na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, koji je rekao da "pokušava da shvati šta se, dođavola, dešava", ali da će da "sačeka dok ne razgovara sa organima reda" pre nego što javno progovori o sinu.

Kruks je pucao na Trampa dok je sedeo na krovu obližnje zgrade izvan bezbednosnog perimetra mitinga, pre nego što su ga likvidiraku agenti Tajne službe, zvanično je saopšteno.

On nije imao nikakav identifikacioni dokument, te je morao da bude proveren njegov DNK i da se dobije biometrijska potvrda identiteta.

Jedan učesnik skupa je poginuo, a dvoje teško povređeno.

Podsetimo, naoružani napadač za koga vlasti kažu da je pokušao da ubije bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa bio je 20-godišnji registrovani republikanac koji je ranije dao mali doprinos grupi koja je orijentisana na demokrate, prema javnoj evidenciji.

Tomas Metju Kruks živeo je u predgrađu Pitsburga, Betel parku, oko 55 milja južno od Trampovog mitinga gde su zvaničnici za sprovođenje zakona rekli da je pucao na bivšeg predsednika.

Završio je srednju školu Betel Park 2022. godine, prema izveštaju lokalnih medija i video snimku početka škole, piše CNN.

Kruks je registrovan da glasa kao republikanac, prema listi u bazi podataka birača u Pensilvaniji koja se poklapa sa njegovim imenom, godinama i adresom u Betel parku koju su organi za sprovođenje zakona pretraživali u subotu uveče i koja je povezana sa Kruksom u javnim evidencijama. Ovogodišnji predsednički izbori bili bi prvi na kojima je bio dovoljno star da glasa.

Zapisnici Savezne izborne komisije pokazuju da je donator naveden kao Tomas Kruks sa istom adresom dao 15 dolara odboru za političku akciju usklađenom sa demokratama pod nazivom Projekat progresivne izlaznosti u januaru 2021. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading