UZBUNA U NEMAČKOJ, HITNO ZATVORENA NAVIJAČKA ZONA! Stigle jake policijske snage, nastala pometnja!

Autor:

Svet

14.06.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je policijska akcija i snage bezbednosti češljaju teren

UZBUNA U NEMAČKOJ, HITNO ZATVORENA NAVIJAČKA ZONA! Stigle jake policijske snage, nastala pometnja!

Foto: Tanjug/AP

Uoči početka Evropskog prvenstva, Berlinska policija je hitno reagovala zatvaranjem fan zone zbog pronalaska sumnjivog predmeta.

Incident se dogodio kada je muškarac ostavio ranac pored ulaza, što je izazvalo ozbiljnu zabrinutost među prisutnim osobama.

Hapšenje muškarca i pretraga terena

Nakon pronalaska ranca, policija je brzo intervenisala i uhapsila muškarca koji se sumnjiči za ostavljanje sumnjivog predmeta.

Trenutno se sprovodi detaljna pretraga terena, a u akciju je uključeno i korišćenje pasa tragača kako bi se utvrdila priroda pretnje koju predmet može predstavljati.

Postavlja se sumnja da bi predmet mogao biti eksplozivne prirode, te se preduzimaju sve mere predostrožnosti kako bi se osigurala bezbednost svih prisutnih.

 

 


Ovaj događaj je izazvao veliku uznemirenost među posetiocima fan zone, ali je istovremeno i pokazao brzu i efikasnu reakciju policije u situacijama koje mogu predstavljati rizik po javnu bezbednost.

 

 

Reakcija organizatora i javnost

Organizatori Evropskog prvenstva su odmah reagovali na ovaj incident, pružajući podršku policijskim snagama i preduzimajući dodatne mere bezbednosti kako bi se osiguralo da slični događaji ne ugroze tok takmičenja.

Javnost je takođe zatečena ovim događajem i prati razvoj situacije sa velikom pažnjom, nadajući se da će se brzo utvrditi priroda predmeta i da će se situacija rešiti bezbedno.

Ovaj incident je pokazao koliko je važno da se preduzimaju mere bezbednosti uoči velikih sportskih događaja, te da je brza reakcija ključna u očuvanju javne bezbednosti.

Nadamo se da će policija uskoro utvrditi prirodu predmeta i da će se fan zona uskoro ponovo otvoriti, omogućavajući navijačima da uživaju u praćenju utakmica uz adekvatne mere bezbednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading